Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Hej, oglądałem kiedyś zagraniczny film, który zaczynał się od ujęcia wyjazdu (tak jakby wylotu) z ciemnego tunelu oraz bardzo specyficznej muzyki (nie w języku angielskim ale jakimś innym obcym). Pamiętam, że w momencie kiedy z tunelu ujrzeliśmy widok miasta rozpościerającego się miasta - wtedy było to bardzo fajnie...

więcej

Jak w temacie szukam piosenki, teledysku na ktorym jest seksowna kobieta w bieliznie i bialych tenisowkach chodzaca po lesie ktora znajduje czaszke w kaluzy potem bawi sie nia na lozku, muzyka jest psychodeliczna elektornicza z elementami hip hopowego bitu nie wiem jak ja nazwac:) klip jest mroczny. Mysle ze jest to...

więcej

Poszukuję bajki, którą posiadałam niegdyś na vhs, prawdopodobnie z lat 80-90. Nie pamiętam szczegółów, ale wydaje mi się, że było to o chłopcach chodzących do szkoły. Był tam motyw walki na śnieżki i jakiegoś pana, który dostał śnieżką w oko i został niewidomy przez to. Kojarzę też coś ze zbieraniem znaczków :D ktoś...

więcej

Witam wszystkich. Ostatnio pomogliście odnaleźć mi film z którego pamiętałam raptem kilka urywków i był bardzo stary. Liczę, że i teraz się uda.
Poszukuje bajki, którą oglądałam za dzieciaka. Rzecz się działa w jakiejś krainie snów (?) do której przenosił się mały chłopiec w piżamie. Były tam jakieś wielkie drzwi, on...

więcej

Kojarzy ktoś jakiś tego typu serial?

jeden film posiada napisy tylko w jezyku rosyjskim drugi nie posiada zadnych napisow, jesli ktos cos to zapraszam najlepiej na priva

Hej,może ktoś przypomni mi tytuł. Film jest dokumentalny, czarno-bialy, polski. Nie pamiętam z którego roku. Ale to tak lata 50 lub 60. Reżyser zadaje te samo pytanie ludziom w wieku od 0 do 100 lat.

Proszę o pomoc w odnalezieniu filmu : Kobieta pracująca jako sprzątaczka chyba w hotelu przez przypadek dołącza do takiego kursu, w którym pewna kobieta uczy inne jak poślubić bogatego faceta.Kobieta żeby ubierać się w drogie ubrania, chowa metki , a potem oddaje je z powrotem. Ta sprzątaczka poznaje potem tam pewnego...

więcej

Poszukuje horrorów obozowych podobnych do piątek trzynastego i uśpiony obóz.

Witam. Szukam tytulu filmu. W tym filmie gral mężczyzna który mial żonę(kobiete)
Byla scena jak jechali samochodem i zatrzymalo ich wojsko lub cos w tym rodzaju i jeden z tych żołnierzy wystrzelil z karabinu to bylo cos w rodzaju strzalu ostrzegawczego trafil w żonę tego mężczyzny zabijając ja pozniej tem merzczyzna...

więcej