Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Słuchajcie, jest biznes - nie mogę nigdzie odnaleźć starej kasety vhs z bajkami - wtedy bym nie zawracała głowy tylko bym jakoś sobie poradziła. Szukam Caineczki, Elfów i szewca.
Cała akcja zaczyna się kiedy dzieciaki (nie animowane) wchodzą na strych i znajdują starą, zakurzoną książkę. Zaglądają tam i jest wielkie...

więcej

Witam chodzi mi głównie o to czy ktoś kojarzy film gdzie była grupa piłkarzy futbolistów z dziewczynami w samolocie i oni się tam rozbili w górach i się jedli :P Wie ktoś jak się ten film nazywa oczywiście inne katastroficzne też podrzucajcie :)

Hej, szukam filmu z którego mało pamiętam ale to co uda mi się wygrzebać w pamięci wam zapodam więc tak, był to film (nie jestem 100% pewny) czarno biały ale nie tak stary o dwóch braciach (najprawdopodbniej bliźniacy) ich matka była alkoholiczką/narkomanką i oni na koniec dali jej jakiś zdjęcie i to miało być chyba...

więcej

Pomoc domowa (chyba 2 Latynoski) postanowiły się zbuntować przeciwko braku kasy i uwięziły pracodawców w ich własnym domu. Podczas 'uprowadzenia' wychodzą na jaw różne dziwne fakty, typu że ojciec jest gejem i ma romans z ogrodnikiem, a córka sypia ze starszymi facetami. Na skraju załamania matka oddaje 'porywaczkom'...

więcej

Poszukuję filmów ze sceną z których jedna była w filmie Dzień Zagłądy z gdzoiny 1:19:00 do 1:21:39. Nie cała część ale kilka scenek powtórzyło sie w innym filmie ( autobus, dziecko, bramy schronów 21 i 23). Wydaje mi się, że w drugim filmie był gościu, który krzyczał do tych z autobusu pewnie z krzyżem albo cos...

Krótkometrażowy serial o chłopcu który miał przyjaciela pająka, który mieszkał w rogu jego pokoju. Bajka była rysowana ołówkiem. Emitowana chyba na TVP1. Kojarzy ktoś może?

Witam od jakiegos czasu dreczy mnie pewne wspomnienie, mianowicie film z mojego dziecinstwa ktory ogladalem z niezyjacym juz ojcem na vhs. Nigdy nie obejrzalem calego bo zawsze matka nie pozwalala ze wzgledu na treść. Pamietam niewiele mialem moze z 5 lat aktualnie 30. Co zostalo w mojej pamieci to strzepki ale...

czy widac moja fotke jak nie wstawiłem czy wjechana z face buka na siłe bez mojej zgody tu jest

Nie interesuje mnie, z kim sypia Hoffman czy Spacey. Jeśli przekroczyli granice prawa , molestując kogoś, jest od tego odpowiedni organ ścigania, który powinien być na ten temat poinformowany przez pokrzywdzonych. Wielcy twórcy zawsze mieli problemy ze swoją seksualnością czy uczciwością - nie obchodzi mnie czy...

ostatnio oglądałem film o piosenkarzu bodajże .lian. nie mogę sobie przypomnieć czy rzeczywiście tak miał na imie, ale w tym filnie zostawił swoją narzeczoną w dzień slubu i wyjechał do innego miasta po 8 latach zobaczył w telewizji ze jego kolego został śmiertelnie potrącony przez samochod i wraca na pogrzeb tam widzi...

więcej