Film z 2. połowy lat 80-tych. "Leciał" w telewizji polskiej, prawdopodobnie produkcja USA.
Komedia romantyczna. Pamiętam tylko jedną scenę - jedną z ostatnich. Dziewczyna bierze udział w konkursie piękności?, odbywa się to w sali z widownią i sceną. Organizatorzy wbrew jej woli, zmuszają ja do rozeberania się. W tym...
Witam chciałem prosić o pomoc w zidentyfikowaniu tego filmu.
https://www.facebook.com/reel/362285983021842?s=chYV2B&fs=e
Z góry bardzo dziękuje za pomoc i pozdrawiam
Czy ktoś kojarzy film zapewne z lat 80-90 pamietam że chłopak budował na podwórku rakietę ( wydaje mi się że to wyglądało jak budka telefoniczna zamykana ) ale mogę się mylić i do tej (budki ) rakiety były przymocowane rakiety ( fajerwerki ) i ktoś wszedł do tej rakiety chyba palił papierosa i niedopałkiem odpalił tą...
więcej
Cześć,
film oglądałem kiedy na jednym z serwisów streamingowych.
Fabuła mniej więcej: Dwie koleżanki wyjeżdżają gdzieś (chyba na obóz zimowy) z ojcem jednej z nich. Zatrzymują się. I jedna z nich gdzieś ginie, po czym ta druga przyznaje się rodzicom, że ją zabiła. Rodzice pomagają ukryć zbrodnie po czym finalnie...
Hej wszystkim. Poszukuje filmu z którego de facto pamiętam tylko jedną scenę więc liczę na Wasze wsparcie;)
Scena przedstawia chłopca szukającego igłę w stogu siana tnąc to siano nożyczkami. Film z lat 80-tych jak mniemam...polski bądź z dubbingiem. Jak cos Wam zaświta będę wdzięczny:) Wiem że mało informacji ale...
Charakterystyczna atmosfera w stylu "fever dream". Akcja dzieje się na okropnie wyglądającym blokowisku, przewija się życie sąsiadów, wątek węgla??? Film sprzed paru lat, przez jakiś czas był dostępny na Netflixie. Produkcja mocno artystyczna.
czy też podzieli los dokumentu "What Is a Woman"
Pytanie kieruję do weryfikatorów bądź redakcji/administracji filmwebu
Czy istnieją przesłanki żeby się tak nie stało?