Witam. Mam problem ze znalezniem filmu a bardziej sceny w której Robert Więckiewicz wraz ze znajomymi siedzą przy kolacji i ktoś pyta go co będzie robił na emeryturze. I koleś daje mu kartę wedkarska.On pyta, ale jak tak bez egzaminu? Wtedy tamten pyta się co to jest? On odpowiada śledź. Zdałeś! Proszę o pomoc
Uwielbiam oglądać moje ulubione aktorki w lekkich filmowych scenach rozbieranych (Bez scen seksualnych) ale nienawidzę dublerek bo skąd mam wiedzieć że to moja ulubiona aktorka a imitacja ? Sceny rozbierane w filmach wcale nie są konieczne i aktorki wcale nie muszą się na nie zgadzać i tak jest właściwie. Np w kinie...
więcej
Coś pamiętam jak grupa mieszczuchów przemierza USA są głodni a jednocześnie nie wiedzą że można wydoić krowę, zerwać jabłko... itp. Dopiero napotkana osoba ich "naucza"
Pozdro
Czy ktoś pamięta czy w filmie "Pozwól mi wejść" była scena, w której ojciec jedzie na stację krwiodawstwa po krew dla Abby?
W moim temacie na temat Hannah Murray pewna userka napisała że brytyjscy aktorzy mają problemy z uzyskaniem ról nawet jeżeli są dość znani i często muszą pracować gdzie indziej w oczekiwaniu na rolę. Nie znam tego zagadnienia i proszę o to by mi je ktoś przybliżył. Brytyjskie kino obecnie przeżywa taki rozkwit że jest...
więcejFilm USA - chłopak bierze udział w wyścigu na rolkach albo deskorolkach - pamietam że chyba jego rywalem jest brat dziewczyny która mu się podoba a wyścig to był zjazd z jakiejś górzystej miejscowości ( może LA) na końcu brat popycha siostrę w ramiona głównego bohatera
Niewiele pamiętam z tych filmów, ale są dość charakterystyczne, więc nie powinno być tak trudno.
1. Akcja filmu odbywa się na statku, który wpadł w pętlę czasową. Główna bohaterka rozpoczynała przygodę na statku od nowa po swojej śmierci.
2. Film opiera się o podróżach w czasie. Naukowcy, bądź amatorzy wynajmują...