Film opowiada o dzieciach które jadą na obóz gdzie każde dziecko dostaje animatora czy jakoś tak. Jadą tam aby się dobrze bawić. Jeden dzieciak trafia na jakiegoś biznesmena który niezbyt chce się nim zajmować. Chłopak ciągle mu ucieka, nie słucha się go.
Zna ktoś może dokładny tytuł lub poda link?
Hej. Poszukuję filmu w którym policjant chyba alkoholik wprowadza się naprzeciwko gościa który jest prawdopodobnie dusicielem. Pod koniec filmu niszczy jego nagrania które chciał opublikować.
Oglądałam kiedyś na kasecie. Trzech ludzi ( na pewno jeden chłopiec i 2 mężczyzn) w jakiś sposób zmniejszyło się i zaczęli podróżować po królestwie owadów. Na pewno był ta zamek i ktoś chciał jakiś przewrót w królestwie zrobić? Na końcu został ukarany. Wiem, że mało informacji, ale widziałam to bardzo dawno temu.
Wielka Prośba gdzie mogę obejrzeć film pod Tytułem ( locked in silence ) z roku 1999 ?? z góry ogromne dzięki
Wioska po wojnie, same kobiety i jeden dziadek który umiera, 2 główne bohaterki jadą szukać gdzieś chłopów do swojej wioski, film chyba sprzed jakichś 15 lat, nie mogę se przypomnieć tytułu, mam go chyba zaznaczone ale nie widzę.
szukam filmu:
Fabuła:
Zwykły chłopak nieudacznik z biednej dzielnicy bez większych perspektyw staje się obiektem zaczepek lokalnego bandziora, w końcu nie wytrzymuje i zabija go przy świadkach.
Lokalni mieszkańcy są mu wdzięczni, wkrótce dostaje zlecenia zabójstw od przedsiębiorców i policji, zdobywa pieniądze...
Hej szukam filmu. Oglądałam go juz pare lat temu. Byl to film animowany. Pamietam początek filmu ze matka karmiła dziecko piersią. Bylo tam prawdopodobnie dwoch braci badz przyjaciół. Jeden z nich byl blondynem o niebieskich oczach i byl niewidomy. Byl jakis motyw z pustynia. Temu niewidomemu chłopakowi pomagał bodajze...
więcejpamiętam,że młoda zydówka w lesie uratowala niemieckiego oficera,ten pozniej zeby nie zabili go udawal węgra,a jak przedostal sie do swoich to dowodca mial pretensje,że przyjal pomoc od żydowskiej kobiety
Hej, jakiś rok temu oglądałam film o przyjaźni damsko-męskiej. Później on znalazł sobie jakąś dziewczyne i ta jego bff została na boku. Z tego co się nie mylę to ona chyba później na coś zachorowała. Proszę pomóżcie :c