Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Witam poszukuje filmu o małym chłopcu który widział zbrodnie owy chłopiec był chyba psychicznie chory bądź był niemową wiem tylko ze film jest stary. Z góry dziękuje

Witam was serdeczni moi drodzy kinomaniacy. Zwracam sie dziś o pomoc do nieco starszej cześci tego serwisu. Kiedyś jako dziecko obejrzałem na tv4 film ktory utknal w mej małej głowce. To co teraz przeczytasz może brzmieć jak bełkot wariata (niczego nie wykluczajmy) ale tylko tyle udało mi się zapamietać. Film wygladał...

więcej

Gdzie moge obejrzec ten dokument?

kobieta z córką uciekają od męża, który stosuje przemoc w domu i zatrzymują się na farmie u staruszki. wkrótce jednak okazuje się, że kobieta ma jakieś problemy psychiczne i przetrzymuje w szopie jakąś kobiete

Był taki polski film, niestety nie mogę znaleźć tytułu. Chłopak przyjeżdża ze wsi do miasta. Zatrzymuje się u jakiegoś krewnego rodziny i zaczyna u niego pracować. Odkłada kasę za wszelką cenę. Kupuje w końcu wymarzony samochód, jakiś amerykański, który później okazuje się jakimś gruchotem. Film pokazuje losy tego...

użytkownik usunięty

Witam, szukam filmu, choć nie znam jego tytułu. Pamiętam tylko część fabuły. Film przedstawiał dwoje nastolatków, chłopaka (bodajże ciemny blondyn) i dziewczynę (też ciemna blondynka). Ona była wzorową uczennicą, nosiła aparat na zębach, miała młodszą siostrę. Chłopak był piosenkarzem i trafił do jej szkoły. Była taka...

więcej

Szukam filmów o tematyce "rzuciłam/em wszystko i wyjechałam/em daleko ... na rancho, na wieś, do Australii etc. etc. :) Ktoś coś?

Stara rzecz. Kryminał, miejsce akcji (o ile mnie pamięć nie myli) Nowy Jork. Zaczyna się zabójstwem bodaj czy nie w Central Parku w parku, w nocy. Świadkiem jest młoda, atrakcyjna kobieta z tym, że... głuchoniema. Bardzo charakterystyczna jest pierwsza rozmowa z nią policjanta, który traktuje ją jak niedorozwiniętą na...

więcej

Cześć wszystkim. Szukam pewnego filmu niestety nie pamiętam wielu szczegółów bo nie oglądałem całego. Na pewno był to horror chyba o jakiejś grupie ludzi którzy prawdopodobnie szukali czegoś w górach. W każdym razie wiem że znajdują później jakieś wejście / właz do wnętrza góry gdzie w jaskiniach odnajdują miejsce...

Panowie i Panie,
Znów muszę się zwrócić do was bo szukam filmu a kompletnie nie mogę go znaleźć ( a wy jak zawsze jesteście niezawodni)
W tym filmie chodziło o to że jakiś facet porwał ze sklepu dziewczynę podobno mając pistolet w kieszeni, wsiedli to samochodu i jechali autostradą, potem się okazało że to nie był...

więcej