Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Witam
Gruby, zarozumiały prawnik wygrywa sprawę. Ale pewien indianin rzuca na niego klątwę i zaczyna chudnąć. Chudnie i chudnie. Horror pamiętam, że się wyrobił na całkiem dobry film.

Witam szukam filmu animowanego, pamiętam go jak przez mgłę bo oglądałem go w dzieciństwie ale tytułu za nic nie pamiętam jak i do dzisiaj nie znalazłem. Napisze to co mniej więcej pamiętam jest to:
1. Bardzo rysunkowa animacja
2. Postacie są wychudzone a może tylko główny bohater wysoki i nienaturalnie chudy
3. Nie...

więcej

Poszukuje filmu w ktorym główną rolę gra chłopiec który znalazł "zyjący" statek ufo. W filmie występuje jakaś organizacja która chce go znaleźć. Potem ten chłopiec gwałtownie rośnie przez wizytę w mieście ufo. Akcja tez mieści się w bazie "wrogich" ufo. Tyle pamiętam ;///

Hej kochani znawcy filmów wszelakich!

Dostałem zagadkę niemożliwą na twarz. Znajoma poszukuje filmu, ale wie o nim bardzo bardzo niewiele. Wszystko co była mi w stanie powiedzieć zmieści się w takim zdaniu:

"Fabuła mniej więcej taka: chłopak wydobywa się z kryzysu zmieniając równocześnie dzięki serii...

Siemano, poszukuje jakiegoś filmu w którym występuje motyw pożegnania w kontekście niemiłosnym, to znaczy pożegnania z życiem z jakimś etapem w życiu/epoką etc. myślę nad Ojcem Chrzestnym i finałem III części w kontekście pożegnania z życiem, ale nie wiem czy nie byłoby to zbyt naciągane.
Pomożecie co? :D

Film opowiadal o grupce przyjaciol ktora zalozyla sie ze jeden z nich zrobi z najbrzydzsej laski w szkole jedna z najladniejszych, ta najbrzyszdsza nosila okulary i malowala. Z gory dziekuje za pomoc

Pamiętam tylko że na końcu biologiczna matka ze swoim synem przyjechali odwiedzić dziewczynkę, która była córką kobiety, którą ta oddała bodajże do adopcji. Dziewczynka daje po jednym tulipanie swojej matce zastępczej i biologiczej. Pamiętam jeszcze że ojciec umarł jak naprawiał zlew bo miał zawał czy coś takiego.

Witam, szukam filmu w ktorym pewien mezczyzna pisze teksty do piosenek, w jego zycie wkrada sie piosenkarka, i w pewnym momencie piszac razem tekst kloca sie, on sam go dokancza a w ramach przeprosin na koniec sam spiewa swoja piosenke... Pomozecie?

Witam! Tak jak w temacie poszukuję tytułu filmu przygodowego który oglądałem bardzo dawno temu. Z filmu pamiętam bardzo nie wiele. Jednymi z głównych bohaterów były dzieci chyba sieroty, pamiętam też że w filmie w pewnej scenie rozkręcali czy też łamali małe krzyże w których znajdowały się wskazówki/mapa do skarbu....

Dość dawno oglądałam film, ze facet uprowadził jakaś nastolatkę i więził ją w domu, policja jej szukała i co tydzień była msza w kościele ku jej pamięci czy coś takiego. Ten facet zawsze był na tej mszy. Raz jak wyszedł to ona wymyśliła z corka(?) jak uciec