Chodzi mi o tytuły stojące po stronie prawicowych reżimów, konserwatyzmu, nachalnie promujące religijność itd. Coś takiego jak Bóg nie umarł. Coś o kilku wierzących policjantach czarnoskórych, 2 godzinny chyba, dość nachalny film.
Proszę.
Cześć, mam pytanie o film w którym chłopak w szkole ma listę z dziewczynami które chce zaliczyć i potem robi to z jedną w szkolnym gabinecie pielęgniarki. Nie wiem czy to był serial czy film, nie wiem nawet czy to był główny wątek tego czy tylko jakaś popoczna akcja. Byłbym wdzięczny za pomoc.
Jaką opinię ma u was Kaya Scodelario ? Bez wątpienia jest bardzo piękna ale na forum wiele osób uważa że jest kiepską aktorką a karierę zawdzięcza tylko ślicznej buzi i układom jakie ma jej rodzina. Jaka więc ona jest czy tylko niewątpliwie śliczną celebrytką ale bez aktorskiego talentu czy jednak dobrą aktorką ?
Pamiętam fragment filmu z realistycznym wypadkiem jak pieszy na przejściu został potracony przez jeden samochód i od razu przez drugi jadący drugim pasem w przeciwnym kierunku... Być może tematem filmu były też alternatywne rzeczywistości...
Pozdro.
Telewizja regionalna nadawała niegdyś western lub spaghetti western o zbirze co handlował żywym towarem i miał właśnie transport kobiet które uważał za swoją własność. Kojarzy ktoś może co to mógł być za film ?
Film raczej z młodszych. Coś w stylu europejskim. Oglądałem go ze 3 lata temu w tv. Pamiętam dość dobrze fabułę filmu. Początek filmu: Facet wchodzi do mieszkania a tam jakiś koleś w masce gazowej i jakim stroju bzyka jakiegoś pluszaka. Facet dostaje worek na głowę i wciągaja go do furgonetki. Szybko okazuje się ze to...
więcejDotąd interesuję się aktorkami z Gry o Tron i chciałem zapytać co się dzieje obecnie z Hannah Murray bo może ktoś w tym siedzi i to wie ? Chodzi mi konkretnie że od czasu zakończenia Gry jakoś nie widać by dostawała role. Jej kariera aktorki już się definitywnie skończyła ? Przed Grą grała w sporej liczbie filmów...
Od kilku dni nie daje mi to spokoju, bo próbuje odnaleźć film, który oglądałem plus w minus w 2007-2009 roku. Pamiętam, że główną bohaterką była kobieta, była ona jaką laborantką, naukowcem lub coś podobnego - w każdym razie pracowała w laboratorium. Miała męża, z którym coraz gorzej się jej układało. No i generalnie...
więcejKtóre role tej doskonałej aktorki uważacie za najlepsze ? Złożyłem ten temat w hołdzie dla Dorothy bo była świetną aktorką i uważam że warto przypomnieć tę postać.