Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Dzień Dobry,

Moi mili zwracam się z ogromną prośbą do Was. Mianowicie poszukuję filmu, może być i serial o charakterze najlepiej kryminału. Jednak najbardziej zależy mi na seryjnym mordercy. W szczególności mam na myśli jego zachowania. Postawa szaleńca, dziwne zachowania, nawyki, sposób zbrodni, klimat jej...

Szukam filmu, który widziałem kilkanaście lat temu. Rozpoczynał się odebraniem telefonu przez zaspanego faceta (u niego było chyba przed świtem). Dzwoniła do niego jego matka, która mieszka w innej strefie czasowej - u niej było jasno, robiła coś w kuchni. W rozmowie przypomniał jej z pretensją o różnicy czasu w...

Hej, oglądałem film jakieś 8-10 lat temu,zapewne niezbyt uważnie, bo pamiętam tylko jakieś fragmenty. Ogólnie motyw był taki, że mężczyzna budzi się w nocy w lesie, nic nie pamięta. Ktoś go goni, wydaje mu się że chcą go zamordować. Jednak to jemu udaje się zabić napastników. Na końcu okazuje się, że był pod wpływem...

więcej

użytkownik usunięty

Nie pamiętam, czy oceniłam. Stosunkowo nowy o dziewczynie, która jest samotną dewotką, ale nie wiadomo, czy to szaleństwo, czy naprawdę widzi piekło.

Witam. Polecilibyście jakieś filmy podobne do "Zło w głębi", "Wieczna noc", w których pojawia się motyw jakiejś tajemniczej sekty...chodzi mi o filmy z takim naprawdę bardzo mrocznym, horrorowym klimatem. Dobrze by było, żeby przynajmniej część fabuły rozgrywała się wieczorem / w nocy

Hej szukam wideo filmiku, kiedyś był na wykop pod tytułem zarażona hiv Iran ,w tle leci rosyjska piosenka, chodzi mi o jej tytuł.
Filmik ogólnie makabryczny tłum tratuje dziewczynę na końcu ktoś zrzuca jej kamień na głowę, może ktoś podeśle link do strony.

Znowu znalazłem fajne opisy, ale nie wiem co to jest.

1) Film opowiada o rodzinie spotykającej się w dużym domu podczas Świąt Bożego Narodzenia (lub prawdopodobnie w innym okresie świątecznym). Najprawdopodobniej brytyjskiej lub amerykańskiej. Między członkami rodziny dochodzi do spięć. Jeden ze starszych krewnych...

Fabuła filmu opiera się na budzącej się sympatii pomiędzy Amerykanką, dyrektorką szkoły gdzieś na południu US, a zatrudnionym w tej szkole jako woźny, starszym od niej Meksykaninem. Ona jest po przejściach, próbuje szczęścia z nauczycielem WF (chyba?), ale oczywiście kierując się opartymi na schematach, powierzchownymi...

więcej

Poszukuję filmu A jednak żyje część 3. Kupię go za rozsądną cenę.

Witam. Szukam filmu. Prawdopodobnie po włosku. Jest to stary film. Sprzedaż 2000tys roku . Opisuje rodzeństwo, brat i siostra. Mieszkają w dużym domu i posesji . Nie wychodzą po za nią. Wchodzą w etap dorastania i odkrywają swoje ciało, przychodzi do nich niania . Uprawia z nimi sex. Jest to również mloda dziewczyna...

więcej