Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Cześć, ostatnio wciągnąłem się straszne w dr. House'a i moim problemem jest to że zostało mi już tylko kilka odcinków. Szukam więc seriali z postaciami pokroju House'a. Chodzi mi o jego nastawienie do świata, cięty język i najlepiej geniusz ale bez tego się jakoś mogę obejść. Zna ktoś coś takiego?

Film o kobiecie która w ciąży była zmuszona do opuszczenia domu, stała się bezdomna w środku zimy, została bez niczego, bez pieniędzy, próbowała spać na dworcach, ale była z tamtąd wyrzucena. I na końcu okazuje jej pomoc, jej dawny przyjaciel.

czy wie ktoś może czy tą część Piratów można zobaczyć gdzieś z Lektorem ?? bo wszędzie gdzie szukam to jest dubbing :/ ..daremnie się ogląda...

Jak w temacie.

Fabuła w skrócie:
'Bogate małżeństwo zabawia się w ten
sposób, że rano wychodzą na miasto i jedno czyni dobrze (nie pamiętam co) a
drugie czyni źle . oboje chrupią fistaszki i łupinkami znaczą ślad swoich wędrówek po
mieście. klu filmu było takie, że na koniec dnia umawiają się, że nazajutrz...

więcej

Są zdjęcia okładek, ale jak wyszukuje, to i tak na ich oryginalne strony trafiam.
Angielski lub polski tytuł mnie interesuje.

Ten film ma chyba minimum 4 części. Może seria ma wspólny tytuł ?
Te pierwsze kilka zdjęć które widać ....

Niedawno w Canal plus leciał film o facecie, który mieszkał z dziewczyną,ona nagle znika.On ja poszukuje i nagle okazuje sie że ktoś chce go zabic,dziewczyna pojawia sie na koncu filmu jako agentka i ratuje mu życie.Pomoże ktoś?

Czy film "Harpies" z 2007 roku był emitowany na polskiej telewizji? Pamiętam jak go chyba oglądałem na SyFy, ale dawno temu... Jego oryginalny tytuł to"Stan Lee's Harpies"(j.pol. harpie ze stan Lee). Po wpisaniu przetłumaczonego tytułu wyskakuje mi w Google ten oto film, więc może jest jakaś nadzieja? Jeśli tak to...

Witam. Oglądałam pewien film x lat temu. Niewiele z niego pamiętam bo miałam zaledwie kilkanaście wiosenek. Scena, która utkwiła mi w pamięci była taka, że kobieta dostała przesyłkę i nie znając jej zawartości, otworzyła ją a w środku był zabity (jej?) kot. Wiem, że to niewiele, ale być może ktoś oglądał ten film i...

Witam. Szukam tytułu filmu.
To będzie coś typu dramat erotyczny
Z tego co pamiętam jest to film produkcji USA. Główni bohaterowie to dwoje nastolatków. Na początku ona kręci z takim kolesie typu bedboy który jak w każdym amerykańskim filmie ma swoją grupkę koleszkow. Ona z nim kręci i jest dziewicą na jakiejś...

Siemka szukam filmow o tematyce sztuk walki, nie chodzi mi o karate czy cos innego tylko np. box mma ogolnie walki w ringu czy oktagonie. Ogladalem juz wszystki czesci Undisputed, Wojownik, Creed, Fighter, Southpaw. Dodam jeszcze ze nie lubie starszych filmow jak Rocky, wole "nowsze" powyzej 2000 r.