Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Cześć, poszukuje tytułu filmu (bajki lub anime) oglądałem ją dobre dziesięć lat temu chyba na kanale HYPER, jeśli ktoś jeszcze pamięta. Generalnie nie pamiętam za bardzo fabuły, z grubsza chodziło o to, że jakiemuś miasteczku groziło niebezpieczeństwo. Pojawiły się jakieś wielkie stowrzenia (o ile mnie pamięć nie myli...

więcej

Szukam filmów - thrillery o zabójcach, akcja ma się toczyć współcześnie, mają być agenci FBI,młodzi lub w średnim wieku. Agenci nie moga być skorumpowani, ma to być fajny, miły, odważny gość. Ważne aby zabójca chciał zabić bohatera, może go porwać, postrzelić, koledzy mają go ratować, ma być widac akcję...

Witam. Chciałbym poprosić o tytuły dobrych filmów, w których głównym motywem jest UCIECZKA lub UKRYWANIE SIĘ bohatera/bohaterów. Mogą to być thrillery, kryminały, sensacyjne, filmy akcji, noir lub ewentualnie horrory (tylko nie slashery). I żeby nie było żadnych elementów fantasy ani nadprzyrodzonych wątków, duchów...

Witam. Nie mogę sobie przypomnieć tytułu pewnego filmu, który kiedyś oglądałem. Fabuła wyglądała mniej więcej tak: adwokat prowadził sprawę człowieka oskarżonego o gwałt, lecz świadomie zataił przed sądem dowody wskazujące, że zgwałcona kobieta była prostytutką. Kiedy mężczyzna, po odbyciu kary, wychodzi na wolność...

Mniej więcej postaram się opisać fabułę. Film zaczyna się jakąś imprezą w której dziewczyna w czerwonej sukni wchodzi po schodach a za nią policjant i idą do pokoju w wiadomym celu. Inna scena: ta sama dziewczyna dorabia sobie dostarczając paczki( nie wie że są tam narkotyki), łapie ją na tym policjant ale puszcza...

Film oglądałem ładnych 10 lat temu jak nie lepiej, pamiętam tyle, ze znaleziono kości giganta, stały one w jakieś sali za zasłoną, nie chcę ściemniać ale wydaje mi się, że potem jakieś przejście się otworzyło czy ten gigant ożył, mówię mam tylko przebłyski z tym filmem związane.
To samo jeśli rozchodzi się o kolejną...

więcej

Szukam filmów lub mini seriali, jak w temacie. Oczywiście tez najpopularniejsze już pozaliczałam (Elizabeth, Elizabeth Złoty Wiek, Zakochany Szekspir, Kochanice Króla, min serial z Hellen Mirren)

Hejka, szukam filmu który oglądałem kiedyś ale nie mogę go teraz znaleźć, film opowiada o gościu który zabija pedofilii i innych zwyrodnialców których nie kara policja i wysyła nagrania do gazet, przesłuchuje go w czasie filmu prokurator, ludzie zaczynają go popierać i nawet tworzyć własne grupki które też zaczynają...

więcej

Użytkownicy Filmweb,może będziecie mi wstanie pomóc... Zapamiętałam tylko kobietę, które po drodze wstępuję do kawiarni,i wymusza na mężczyźnie żeby ten jej postawił kawę. I tu już moja pamięć się urywa:) Pomożecie :) ?

Witam dawno temu oglądałem film i nie mogę go nigdzie znaleźć . Rzecz chyba działa się w szkole lub colleg'u. O dwóch kumplach i dziewczynie która na widok jednego z nich po prostu aż dostawała orgazmu ale on jej nie chciał czy był nieśmiały nie pamiętam. A ten drugi to wykorzystał. Czy ktoś kojarzy tytuł??