Witam, szukam filmu, pamiętam go słabo lecz wiem że było tam kobiecie która chodziła do psychologa zeby zapomnieć o śmierci swojego syna Sama, nagle zaczęła go zapominać tak jak wszyscy dookoła, okazało się że zostalo to jej wmówione tak jak wszystkim innym dookoła, później próbuje razem z ojcem innej dziewczynki...
Cześć,
W mojej głowie co jakiś czas powracają migawki z pewnego dziwnego filmu i marzę o tym, by móc go obejrzeć jeszcze raz.
Akcja dzieje się w kosmosie, poznajemy grupkę mężczyzn w ich galaktycznym statku (w deseń Star Treka), lecą sobie bezstresowo po pięknym wszechświecie i nagle napotykają rozbity statek...
Witam. Horror pochodzi z lat 2000 i jak dotąd wpisując najróżniejsze frazy niczego nie udało mi się odnaleźć z czym zwykle aż takiego problemu nie ma.
We wspomnianym horrorze głównym wątkiem jest wielki konkurs na terenie miasta, nie pamiętam czy indywidualny czy grupowy.
Uczestnicy musieli przejść przez system...
Witam
Pomożcie mi z tytułem filmu. Film opowiada głównie o "dziwnych wydażeniach na bezludnej autostradzie (lub drodze miedzystanowej)
Początek filmu to ucieczka samochodem dwóch mężczyzn ściganych przez dwie zjawy. Oprawcy (jak potem w filmie sie dowiadujemy) zabili rodzine a te zjawy chcą ich zabić za popełnione...
Czy znacie może filmy, seriale, podchodzące pod ta tematykę?:) Dobra dziewczyna zakochuje się w "bestii" pod względem charakteru, on nieprzystępny, zimny, okrutny czy pod względem fizycznego wyglądu.
Oglądałam juz wiekszosc bardziej znanych typowych wersji Pięknej i Bestii, ale może coś przeoczyłam pod tą nazwą lub...
Dawno temu oglądałem film horror, otóż grupa młodych ludzi, wspinała się bądź wędrowała po jakiś górach zimną oczywiście. Wiem że na początku byli oni w barze pili drinki w kieliszkach z ''ogniem'' gdy chodzili po tych górach znaleźli ślady stóp oraz język gdzie było tam -60 stopni, później zrobili przerwę i znaleźli...
więcejWitam serdecznie, piszę z nadzieją że ktoś kojarzy i pomoże: mianowicie szukam filmu opowiada o dziewczynie która pracuje w szkole jako sprzątaczką, ma w sumie dużo poczucia winy ponieważ w wypadku który spowodowała ginie dziecko (nie jej), po czasie zakochuje się .. jak się okazuje w ojcu dziecka które zginęło w...