Witam. Nie mogę znalezc i przypomnieć sobie filmu w którym mężczyzna zabija ludzi chorych na raka bądź którzy mają umrzeć w męczarniach zabijając ich najczęściej długa szpilka w tył głowy. Ściga go facet o podobnych zdolnościach.
Witam. Jakieś 5 lat temu oglądałem w telewizji film 18+, film w którym była masa krwi i ciał. Nie pamiętam dokładnie fabuły, wiem że był mężczyzna który chyba pod przymusem czy jakoś tak, musiał zabijać wszystkich którzy przychodzili do jego domu (pamiętam 2 osoby, jakaś dziewczyna i chyba koleś od pizzy albo...
Gdzie można obejrzeć? Nie pytam o odkodowanie przez nc+, tylko jakąś stronkę w necie ;)
Ktoś zarzuci link? ;)
Bylabym wdzieczna za pomoc. Nie pamietam niestety prawie zadnych szczegolow, jedynie tyle ze kilka ludzi uwiezionych bylo w jakims duzym budynku, film chyba katastroficzny poniewaz byl niewyobrazalny mroz a wyjscie z tego pomieszczenia bylo zawalone przez snieg(chyba) pamietam jeszcze urywek jednej sceny gdzie ktos...
Akcja rozgrywa się chyba w 17-18 wieku .Grupa ludzi ucieka z "więzienia" :kołchozu? uciekają przez las lub jakąś dzunglę,nie pamiętam dokładnie.Niestety łapią ich i wracają z powrotem .Za jakiś czas znów uciekają biorąc ze sobą siekierę ,kto ją nosi ten rządzi.Gdy kończą się zapasy żywności postanawiają zabić...
Witam.
Tak jak w tytule, poszukuję filmu (horror) w którym jak pamiętam grupa studentów/uczniów włamuje się do mieszkania starszego mężczyzny o którym kręcą reportaż i uwalniają zamkniętą w piwnicy kobietę, jak się okazuje jego żonę.
Z tego co kojarzę film był nieanglojęzyczny i nakręcony w stylu found...
szukam tytułu serialu, miał on chyba w nazwie "..... i przyjaciele" tyle że nie wiem czy to było w polskiej nazwie czy w angielskiej. Serial jest o gościach którzy chodzą do jednej szkoły. Jeden z gości nosi płaszcz i ma pod nim wszystko co tylko jest mu w danej chwili potrzebne. Serial ten leciał kiedyś na TVP 1 lub...
więcej