Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

użytkownik usunięty

Witajcie czytelnicy i czytelniczki , tak jak w temacie szukam jakiegoś filmu dający przekaz o charakterze przeprosin , otóż ostatnio omówiłem się z przyjaciółką na pizze fajnie się nam rozmawiało ale ja zamiast spędzić z nią czas wolałem iść pograć w piłkę , nie byłem dostępny na Fb bardzo długo , a ona ten czas...

Z tego co pamiętam to zaczynał się że żona chyba imię ana ucieka od gościa i zostawia mu list że go zostawia. On zabija później wszystkie dziewczyny bo ma urojenia że to ona. Na końcu filmu zabija go facet z babka w magazynie nadział się na hak okiem i pojechał się spalić.

Szukam anime opowiadającym o dziewczynie z różowymi włosami spiętymi w kucyk z kokardą, która miała siostrę bliźniaczkę ale coś się wydarzyło i ta siostra w wieku około 13 lat zamieniło się w kamień czy coś takiego . Ta dziewczyna z różowymi włosami ma jakiego opiekuna który wygląda jak lokaj ima okulary ....

Siemanko szukam tytulu filmu. Z fabuly to co pamietam to film byl o detektywie ktory proboje rozwiklac zagadke w pewniej bogatej rodzinie i przesluchuje wszystkich czlonkow odkrywajac nowe historie/ich alibi. Wszystko sie dzieje w jednym pokojum bodajze jest to tajemnica morderstwa z tego co pamietam, jezeli ktos zna...

więcej

To dosyć stary film, leciał z 15 lat temu w tv. Kolorowy. Główny bohater dostaje się do obozu i robi wszystko aby w nim przetrwać. W jednej z najbardziej przejmujących scen, odrąbuje sobie jakąś starą siekierą nogę, to było chyba podczas próby ucieczki, gdzieś przy składzie z drewnem. Ta scena najbardziej utkwiła mi w...

więcej

Witam. Szukam filmów, w których występuje robot ze sztuczną inteligencją podobnie jak w grze Portal 2. Najbardziej chodzi o to, żeby w filmie były elementy humoru może być też czarny humor :)
Jeśli ktoś zna filmy, w których jest coś podobnego do Wheatley'a z Portalu to będę bardzo wdzięczna.

witam znacie jakieś komedie w stylu Brud z 2013 przy okazji polecam kanał bo robię kompilację https://www.youtube.com/watch?v=JSRhdNdEeVA&list=PLI2HRQC_mAWQQteNVCf8zix9wlBCSw pay

Witam

Film jest starszy wiekiem..przynajmniej z lat 80' jak nie nawet 60'. Jest o czasach prehistorycznych..
Pamietam jedynie scene gdy dwoch prehistorykow napotyka poraz pierwszy wielbląda..jeden z nich podchodzi do niego od ogona strony i dziwi sie ze ten zwierz ma smieszna paszcze..podnosi mu ogon i zostaje...

Poszukuje filmów o starożytnym Rzymie, w którym specjalistką była starsza (siwa) kobieta. Bardzo ciekawie opowiadała o historii starożytnych mieszkańców Rzymu. Ktoś pamięta tytuł? :)
Pozdrawiam i dziękuję z góry za pomoc!

Cześć, szukam filmu w którym była scena jak mówiono o tym że przyszli agenci CIA ( a może innej organizacji szpiegowskiej) uczą się mówić w jednym języku obcym i jednocześnie podsłuchiwać w dwóch innych. Byłam przekonana że ta scena jest w "Rekrucie" ale gdy go obejrzałam ponownie okazało się że to nie ten film. Ktoś...

więcej