Podajemy kilka filmów (przynajmniej 3 ale może być więcej) i osoba zgadująca ma za zadanie odgadnięcie elementu, jaki je łączy.
Np:
Piękny Umysł
Fight club
Psychoza
I odpowiedź brzmi: choroba psychiczna.
Jako podpowiedzi będą służyć kolejne filmy.
Po potwierdzeniu odpowiedzi, gracz ma 2 godziny na zadanie nowej...
Szukam filmu , który leciał na TVP1 albo TVP2 tak po 20 albo 21. Fabuła dotyczyła tego iż kobieta blondynka dowiaduje sie że jest w ciąży. Zaskakuje ją to, później dowiaduje sie , iż jej ciąż była chyba jakiśm eksperymentem.Pamiętam, że w miedzy czasie spotyka bruneta który jej pomaga a wkońcu ginie i na końcu jest...
więcejTreść filmu mniej więcej taka - Ludzie z wyższym IQ poświęcają się pracy i mają mało dzieci, ludzie z niższym IQ z kloei mają dużo dzieci i prowadzi to do tego że IQ wśród nowo narodzonych spada i ludzie stają się coraz głupsi. Poszukuję tytułu jak ktoś wie to prosze o info.
Witam
Szukam tytułu filmu.
Fabuła była taka:
Akcja dzieje się w Ameryce, w latach 60 - tych
Pewna rodzina pracowała w lunaparku u musiała wyjechać do innego miasta. Pod opieką sąsiadki czy znajomej zostawili dwie córki. Nad jedną z nich znajoma oraz jej dzieci i koledzy się znęcali. Zamknęli ją w piwnicy,...
Film jest sprzed wielu laty, opowiada o historii któregoś z papieży. Tytuł podany przez sąsiadkę to "Beatrycze Churchill". Tytuł na pewno nie jest prawidłowy, może to jakaś wersja polskiego tytułu sprzed laty. Szukałem, szukałem ale nic mnie nie naprowadziło choćby na mały ślad. Film jest włoski i opowiada o jakichś...
więcej