znacie jakiś fajny film, gdzie akcja toczy się w starym zamczysku/posiadłości... / coś z dreszczykiem?
Akcja dzieje się w USA. Facet ucieka przed policją (nie pamiętam za co go ścigali) swoim samochodem jadąc chyba przez całe stany żeby spotkać się ze swoją żoną (może dziewczyną), która jest w szpitalu. Ma z nią chyba jakiś kontakt telefoniczny i czasami rozmawiają ze sobą gdy ten stara się do niej dotrzeć. Na końcu...
Szukam filmu o którym opowiadał mi ojciec. Jest to komedia o facecie nieudaczniku który traci pieniądze i dziewczynę i zaczyna się pod nią podszywać pisząc porady do gazety, które osiągają sukces. Proszę o pomoc.
Witam,
Szukam filmu o dziewczynie, która została schwytana przez zboczeńca i jest przetrzymywana w pownicy. Piwnica jest w wykopanym dole w polu. Wejście do niej jest ukryte.
Proszę o pomoc.
Cześć słabo pamiętam fabułę ale był to film survival lub wspinaczkowy. Chodziło o sile przetrwania. Był tam gość, który pomimo złamanej nogi zszedł do bazy, pamiętam że schodził po takich kamieniach. Wiem że to nie wiele ale może ktoś coś?
Szukam Filmu o chłopcu, który dostał zadanie w szkole w którym miał wyznaczone osoby którym pomagał, jedną z tych osób była jego mama, na końcu umiera i pod jego dom przychodzą ludzie
Witam, szukam filmu, choć nie znam jego tytułu. Pamiętam tylko część fabuły. Film przedstawiał dwoje nastolatków, chłopaka (bodajże ciemny blondyn) i dziewczynę (też ciemna blondynka). Ona była wzorową uczennicą, nosiła aparat na zębach, miała młodszą siostrę. Chłopak był piosenkarzem i trafił do jej szkoły. Była taka...
więcejFabuła: małżeństwo - ona młoda atrakcyjna , on starszy mężczyzna bez polotu. Koło nich kręci się znajomy (?) - młody atrakcyjny. Lądują na bezludnej wyspie (chyba wypadek łodzi). Dochodzi do zbliżenia kobiety z młodym znajomym. Mąż jest tego świadom i .... no własnie. co dalej ?? Oglądałem kiedyś ten film do połowy i...
więcejWitajcie czytelnicy i czytelniczki , tak jak w temacie szukam jakiegoś filmu z przesłaniem przeprosin , otóż ostatnio omówiłem się z przyjaciółką na pizze fajnie się nam rozmawiało ale ja zamiast spędzić z nią czas wolałem iść pograć w piłkę , nie byłem dostępny na Fb bardzo długo , a ona ten czas spędziła sama wiem...
więcej