Witam szukam tej komedi od dawna. Jest to komedia amerykańska opowiada o chłopaku który jest prawiczkiem i zakochuje się w dzieczynie i gdy coś mu się nie uda cofa się czas do poprzedniego dnia proszę pomoc
Witam szukam tej komedi od dawna. Jest to komedia amerykańska opowiada o chłopaku który jest prawiczkiem i zakochuje się w dzieczynie i gdy coś mu się nie uda cofa się czas do poprzedniego dnia proszę pomoc
Witam!
Jakie znacie festiwale w Polsce (obojetnie gdzie) w marcu, gdzie mozna obejrzec ciekawe filmy i na ktore mozna kupic jeszcze bilety?
Akcja toczy się na wsi, prawdopodobnie w wielkiej Brytanii, film posiada wiele wątków. Zaczyna się od sceny , kiedy to dwie nastolatki palą papierosy i nie idą do szkoły. Na wieś przyjeżdża pisarz kończyć swoją powieść, w tym czasie przyjeżdża bogata kobiety, kiedyś miała okropny nos ale operacja plastyczna to...
Witajcie,
Bardzo dawno temu oglądałem film, którego tytułu nie pamiętam, a który to chciałbym obejrzeć ponownie.
Głównym bohaterem był żołnierz (prawdopodobnie z USA), który znalazł się na terenach Bośni (Jugosławii) i w wyniku jakiejś awarii, chyba nawalił im śmigłowiec więc musiał się ewakuować.
Żołnierz ten...
Kochani. Szukam filmu. Chyba nawet dość starego. Widziałem go niezwykle dawno i niewiele pamiętam. Chyba był to film Francuzki, albo jakieś inne dziwadło.
Chodziło o to że dwie dziewczyny poznawały swoją seksualność czy coś takiego, niestety coś nie wyszło i musiały zabić matkę jednej z nich. Coś było o kamieniu albo...
Witam, kiedyś oglądałem całkiem niezły film o gościu który zarabiał na okaleczaniu ludzi. Film zaczynał się od związanej dziewczyny i gościa który ciął ją skalpelem, po chwili rozwiązuje ją, a ona płaci mu jakimś narkotykiem. Później on ma fazę i trafia do jakiegoś korytarza. Nie wiadomo skąd ma pentagram na plecach....
więcejWitam, szukam jakiegoś dobrego anime 100-200 odcinków. Obejrzałem Full Metal, Naruto, Bleach, Fairy tail, Atak on Titans, hunter x hunter, Nanatsu no Taizai(7 grzechów głównych). Interesowałoby mnie coś w stylu tych powyższych. Jeśli ktoś zna coś godnego polecenia byłbym wdzięczny :D
Witam, szukam filmu który oglądałem jakieś kilka lat temu.
Z wątków które mogą pomóc w identyfikacji pamiętam, że film był o mężczyźnie który został porwany na dłuższy okres czasu, a w trakcie przetrzymywania nauczył się za pośrednictwem telewizji sztuk walki, by po oswobodzeniu odszukać Swoją córkę. Pamiętam też, że...