Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

ja znam tylko: "My dzieci z dworca zoo" "Requiem dla snu" "zostawic Las Vegas" "trainspotting". pomozcie jesli znacie wiecej...

Dziewczyna wypiła za dużo wina i w śnie wciela się w życie swojej ciotki, w którym to Ona przeżywa drugą wojnę światową, na końcu trafia do komory gazowej w Auschwitz i wtedy się wybudza. Powiedzcie mi co to jest za film.

szukam filmów oddających klimat lat 90, każda tematyka..

Witam poszukuję takich typowych mocnych horrorów , w których dzieje się akcja a nie tylko opowiadanie jak w niektórych . Najlepiej takich bardzo wciągających i pełnych grozy, okrucieństwa i wszystkiego co straszne zależy mi by było minimum z rocznika 2005. Z góry dziękuję !!

Znacie jakieś interesujące filmy młodzieżowe? z roku powyżej 2010? O nastoletniej miłości.

Hey szukam jakiegoś fantasy do oglądnięcia, obejrzalem już : gre o tron, dragonlance- smoki schyłku jesieni ,hobbita, władcę pierscieni, eragona, kroniki shannary, przygody merlina, lochy i smoki, palladyna, ostatniego smoka. Jest cos jeszcze?

Oglądałam kilka lat temu film. Jakaś para przyszła do drogiej restauracji. Nie mieli rezerwacji więc przedstawili się innym nazwiskiem. Potem przyszło do nich dwóch kolesi i chcieli od nich jakiegoś pendriva. Tylko tyle pamiętam. Czy ktoś wie o jaki film mi chodzi i zna tytuł?

Witam, czy znacie tytuły filmów przedstawiających Meksykańskie kartele, wojny gangów i mafie i napady lub przemyt? Nie chodzi mi o filmy w których co minutę pada 1000 strzałów, choć i takie mogą być. Dramaty, Sensacja, Thriller, Biografia i filmy Dokumentalne.

Będę wdzięczny za tytuły.

No jak w temacie.
Wszelkie próby pisania maili do osób zajmujących się filmwebem są na nic.nie wiem czy je odbierają czy po prostu ignorują bo stwierdziłem kiedyś , że system sortowania komentarzy w dziale "wypowiedzi", jest lekko ujmując po *uju spier*ony. Tam jest taki sajgon i burdel w jednym, że głowa mała.
A...

Witam,
Poszukuje tych dwóch tytułów.
1. Film produkcji USA stawiam na lata 70, 80
Widziałem go raz 20 lat temu na TNT
Pamietam ze jest naukowiec który tworzy inteligenty dom. Nie pamietam czemu naukowiec umiera ale po jego śmierci dom zakochuje się w żonie naukowca, więzi ja a w scenie końcowej ją zapładnia.

2....

więcej