Pewnie ten wątek przewijał się miliony razy,ale spróbuje. Szukam filmów komediowych lub komediowo-sensacyjnych. Przejrzałam już wszystko z Willem Ferellem, Sethem Rogenem czy Zackiem Efronem. Dokładnie chodzi mi o coś w podobie do Dlaczego on, Sąsiedzi 1 i 2, Baywatch, Co ty wiesz o swoim dziadku czy Grimsby. Humor...
Witam.
Szukam pewnego filmu a właściwie horroru.
Był to film o grupie znajomych która jechała gdzieś jechała.
(miasto/wieś). Doszło tam do czegoś w stylu: Kobiety zabijały facetów a i zachowywały się jak zombie lub coś w tym stylu.Dziewczyny które przyjechały ze swoją grupą to też po jakimś czasie zaczęły...
Film z tego co pamiętam w którym była opowiedziana historia poprzez teatr cieni, prawdopodobnie była to historia wojny .. Proszę o pomoc , dziękuję !!
Witam poszukuje horroru , który oglądałem rok lub dwa lata temu. Był on o grupce nastolatków , którzy pojechali do domu na pustyni (był on kiedyś miejscem sekty) by pojeździć tam na deskorolkach w basenie , w nocy pojawiały się światła w domu na czerwono i działy się różne paranormalne rzeczy.
Szukam filmów do pracy dyplomowej, poniewaz musze stworzyc wizualizacje pokoju zbrodni na podstawie jakiegos filmu, cos w charakterze filmu Siedem a dokładniej mówiąć pierwsza zbrodnia na otyłym męzczyznie, styl dosyc brudny stary styl lat 70/90. Z góry dziękuję ;)
szukam filmu w którym dziewczynka widząc swoją siostrę w jednoznacznej sytuacji z facetem, źle tę sytuację zrozumiała i późnej jej siostra i ten chłopak mieli problemy, więcej nie pamiętam, tylko jeszcze, że na końcu filmu już jako staruszka wspominała tą sytuację i chyba żałowała. Wydaje mi się że sytuacja zdarzyła...
więcej
Jak w tytule.
Mam dziurę w pamięci i nie mogę przypomnieć z jakiego to filmu.
Pamietam ze powiedział to chłopak dziewczynie i to tyle.
Czy ktoś z Was kojarzy ten tekst i film?
Drodzy administratorzy,
nie wiem jak się z Wami skontaktować inaczej, więc piszę tu. NIE mam adblocka. Wyświetlają mi się reklamy (te zakrywające cały ekran, dzięki za te zwłaszcza) i banner na górze strony. Mimo to treść jest dla mnie niedostępna, dostaję idiotyczną wiadomość że "jest cholernie daleko od ok" (brawa...