Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Za Montago:

Gra polega na podaniu opisowej wersji tytułu filmu.
Mile widziane są filmy znane, ale można podać też nieznany tytuł i dodawać podpowiedzi dla innych graczy.
1.Zagadki standardowo tworzymy do oficjalnych polskich wersji tytułów, a jeśli ma być odgadnięta wersja oryginalna lub obcojęzyczna, należy to...

więcej

Witam
Szukam filmu w których młoda dziewczyna dostaje na maila (chyba maila) wirusa, za pomocą którego ktoś ma dostęp do jej kamerki w laptopie. Dziewczyna jest podglądana za każdym razem jak laptop jest otworzony. Ktoś śledzi dziewczynę w jej mieszkaniu, podgląda gdy kocha się ze swoim chłopakiem. a pod koniec filmu...

więcej

Poszukuję filmu możliwe, że jest on z lat 80/90 ubiegłego wieku, w filmie 3 rodzeństwa dwóch braci i siostra(możliwe że to nie była ich siostra) udają się na turniej w grę Super Mario Bros, wiem że chłopak który gra w tą grę, ma jakiś niezwykły talent do gier, pamiętam też że chyba miał jakiegoś rywala, który za...

Witam, mam nadzieje ze ktos z Was mi pomoze stawiam ze byl to thriller lub dramat... pamietam tylko tyle ze malzenstwu zaginal syn a raczej ktos go porwal mial moze z 8-10-lat

. I zapadlo mI w pamiec (to chyba koncowka filmu) jak odkopali jego zegarek? I w poblizu twgo miejsca znalezli jego rower... kurcze bardzo...

więcej

Nie wiem czy to byl film, czy odcinek serialu, animowanego badz nie ale pamietam moment jak jakis facet (raczej facet) znal kogos komu zmarla jakas osoba i zeby pocieszyc ta osobe ubral jej skore (chyba) i zaczal udawac ta osobe przed ta osoba (to chyba byla jego corka a gosc udawal jej matke ale nie jestem pewny) ale...

więcej

Hej, szukam filmu, w ktorym 3 nastolatkow (jedna dziewczyzna, dwoch chlopakow) wlamuje sie do domu czarnoskorego niewidomego starszego mezczyzny

Szukam tytułu bajki która oglądałam w dzieciństwie, pamiętam że rozpoczynała się od sceny w której niemowlęta w niebie przed przyjściem na świat 'dostawały' płeć - w postaci jakis kryształków czy coś. Jedno z tych dzieci było potomkiem pary królewskiej, tron mogło odziedziczyc tylko będąc chłopcem, jednak na ziemię...

Nie zdążyłem obejrzeć całego i szukam tytułu filmu o byłej prostytutce, która pracowała na Bliskim Wschodzie i została agentką służb antyterrorystycznych Francji po tym jak ojciec jej chłopaka zagroził, że nie będzie mogła się z nim zadawać. W filmie była też historia chłopaka, który trafił do więzienia i przeszedł na...

więcej

użytkownik usunięty

czesc mam prosbe bardzo zalezy mi na sciagnieciu filmu valmont jesli ktos moglby mi go udostepnic bylabym bardzo wdzieeczna z gory dzieki

Jaki to film, dramat. Akcja dzieje się w kraju azjatyckim (nie wiem w jakim). Rosyjska księżniczka wychowująca córeczkę , utrzymuje rodzinę zmarłego męża pracując w nocnym klubie. Tam poznaje niewidomego angielskiego lub amerykańskiego dyplomatę, który zakochuje się w niej. Po wygranej na wyścigach konnych, dyplomata...

więcej