To tak: jakaś ekipa robi test w którym mają zrzucić kapsułe przystosowaną do podróży w czasie z wieży w stacji kosmicznej. Założenie jest takie, że bohater ma się przenieść GDZIEŚ, Bohater cały film przeżywa różne dziwne rzeczy w innym wymiarze.
Film kończy się tak, że misja zakańćza się niepowodzeniem ponieważ wg...
Hej!
Poszukuję jakichś fajnych seriali (ewentualnie filmów) o depresji, narkotykach, uzależnieniach, chęci popełnienia samobójstwa, albo coś w tym stylu... Najlepiej żeby było o nastolatkach i żeby nie były starsze niż z 2010r.
Cześć, oglądałem kiedyś filmik (chyba na fejsie) w którym mężczyzna po śmierci prawdopodobnie znajduje się w niebie. Pokazany jest na biały tle i zadaje "Bogu" przeróżne pytania, np. ile razy uprawiał seks, ile miał kobiet itp. a na samy końcu pyta kto był dla niego stworzony i widzimy sytuacje jak rozstaje się z ze...
więcejOglądałem tylko zapowiedz tego filmu, gdzie główny bohater aranżuje swoje zaginięcie. Tak naprawdę obserwuje on swoją rodzinę przez okno w garażu/stodole (innym budynku). Lata mijają a jego rodzina godzi się z utratą ojca rodzina i układa sobie życie na nowo. Kiedy bohater coś sobie uświadamia wraca do nich jako...
Widzę, że na filmwebie nie ma jeszcze podanych nominowanych do tej zacnej nagrody, możecie wrzucać, jakie filmy (polskie) w ubiegłym roku były wg Was najgorsze? Najgorsza rola, scenariusz reżyseria również. :)
Witam wszystkich,
Czy ktoś z Was kojarzy film w którym była scena między kobieta i mężczyzna, który wypowiedział słowa z tytułu tego postu?
Mam dziurę w pamięci a wiem ze film był dość ciekawy.
Niestety tylko to zdanie zapadło mi w pamięci.
Z góry dziękuje za ewentualne podpowiedzi :)
Mam wielką prośbę. Szukam filmów Jacques'a Tati o przygodach "Pana Hulot". Niestety są one nieosiągalne ani nawet w oficjalnej sprzedaży, ani poza nią. Zależy mi na polskim lektorze. Szukam wszystkich części czyli:
1953: Wakacje pana Hulot (Les vacances de monsieur Hulot)
1958: Mój wujaszek (Mon oncle)
1967:...