Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Bez zombie, śmiesznych potworków.

To tak: jakaś ekipa robi test w którym mają zrzucić kapsułe przystosowaną do podróży w czasie z wieży w stacji kosmicznej. Założenie jest takie, że bohater ma się przenieść GDZIEŚ, Bohater cały film przeżywa różne dziwne rzeczy w innym wymiarze.
Film kończy się tak, że misja zakańćza się niepowodzeniem ponieważ wg...

Hej!
Poszukuję jakichś fajnych seriali (ewentualnie filmów) o depresji, narkotykach, uzależnieniach, chęci popełnienia samobójstwa, albo coś w tym stylu... Najlepiej żeby było o nastolatkach i żeby nie były starsze niż z 2010r.

Cześć, oglądałem kiedyś filmik (chyba na fejsie) w którym mężczyzna po śmierci prawdopodobnie znajduje się w niebie. Pokazany jest na biały tle i zadaje "Bogu" przeróżne pytania, np. ile razy uprawiał seks, ile miał kobiet itp. a na samy końcu pyta kto był dla niego stworzony i widzimy sytuacje jak rozstaje się z ze...

więcej

Oglądałem tylko zapowiedz tego filmu, gdzie główny bohater aranżuje swoje zaginięcie. Tak naprawdę obserwuje on swoją rodzinę przez okno w garażu/stodole (innym budynku). Lata mijają a jego rodzina godzi się z utratą ojca rodzina i układa sobie życie na nowo. Kiedy bohater coś sobie uświadamia wraca do nich jako...

A drugie dziecko je odwiedzalo i dbalo chyba o nie. Niezla psychodela z mlodosci

Widzę, że na filmwebie nie ma jeszcze podanych nominowanych do tej zacnej nagrody, możecie wrzucać, jakie filmy (polskie) w ubiegłym roku były wg Was najgorsze? Najgorsza rola, scenariusz reżyseria również. :)

Jak nazywa się film z teledysku Zeusa-jestes wszystkim(MVP blend)?

Witam wszystkich,
Czy ktoś z Was kojarzy film w którym była scena między kobieta i mężczyzna, który wypowiedział słowa z tytułu tego postu?
Mam dziurę w pamięci a wiem ze film był dość ciekawy.
Niestety tylko to zdanie zapadło mi w pamięci.
Z góry dziękuje za ewentualne podpowiedzi :)

Mam wielką prośbę. Szukam filmów Jacques'a Tati o przygodach "Pana Hulot". Niestety są one nieosiągalne ani nawet w oficjalnej sprzedaży, ani poza nią. Zależy mi na polskim lektorze. Szukam wszystkich części czyli:
1953: Wakacje pana Hulot (Les vacances de monsieur Hulot)
1958: Mój wujaszek (Mon oncle)
1967:...