Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Szukam jakiegoś konkretnego filmu o zombie. Nie zależy mi kompletnie na crapie pokroju 'sucker punch', czy też oczywistościach w stylu 'resident evil'. Przeszukałem listy stworzone 2012-2017, ale nic ciekawego nie znalazłem.

Pominąć można także wszystkie filmu typu "world war z", twd, z nation czy bezsensowne...

ry

Ten film już dawno był emitowany. Opowiada historię dziewczynki i psa, który brał udział w walkach psów i przegrał i został wyrzucony (chyba na ulicę. Następnie zaopiekowała się nim dziewczynka i on później tej dziewczynce i chyba jej ojcu pomógł, bo mieli problemy z mafią czy gangsterami.

Szukam filmu o dziewczynie co miała mieć randkę w ciemno co koleżanka jej załatwiła u siebie w domu.koleżanka ją na tą randkę wyszykowała ale spotkanie w domu nie szło dobrze więc dziewczyna chciała wyjść otwiera dźwi i czerwona kula z piekła wchodzi w nią dziewczyna zmienia się nie do poznania wygląd i zachowanie,...

Nie pamiętam zbyt wiele z tego filmu ale jedna scena jest : dwoje mężczyzn walczą w starej stodole gdy dziewczyna jednego z nich leży nad ogniem...

Witam szukam filmu.
Agentka traci tymczasową pamięć przez swojego partnera ponieważ chciał ja utopić.
Wcześniej wraz z nim robiła jakieś machlojki przez co też rozwiodła się z mężem.
Okazuje się później że świadka miała chronić którego wywiozla do swojego ojca z którym dość długo nie rozmawiała.

Witam , mam pytanko an dawno nabyłem orginalną FIFĘ 14 .Wiem że serwery już niestety zostały wyłączone , ale czy np przez konto Origin mogę jakoś zaaktualizować sobie składy w grze by były aktualne .Za wszelkie info dziękuję bardzo

Nie widziałam filmu, z opisu pamiętam jedynie, że gościu został posądzony o terroryzm ale w sumie to chyba omyłkowo. Chyba go nawet gdzieś tam zgarnęli, cała sprawa się toczy jego kobieta próbuje go wydostać. Zdaje się jakaś znana aktorka, w filmie blondynka(?).

Mile widziane również inne filmy o terrorystach.

Szukam filmu, w którym był motyw o tym, że mężczyzna stracił żonę w wypadku samochodowym. Jak się później okazało, gdy doszło do wypadku, jego żona uprawiała seks oralny z jego przyjacielem

Nie pamiętam tytułu ale trochę pamiętam fabułe było o planecie zwierząt. Królestwo kotów walczyło z rasą jaszczurów .Król kotów /lew władał magiczną rękawicą w której był schowany miecz z magicznym klejnotem .Król miał dwóch synów adoptowanego tygrysa i pierworodnego lwa (nie pamiętam imion ale brat tygrys był starszy)...

więcej