Szukam filmu Polskiego oglądałam go w tv może z 2 lata temu, czarno-biały, opowiadał o życiu dziewczyn w poprawczaku, pamiętam tyle, że w jednej z dziewczyn zakochuje się policjant? może jest to jakiś inspektor? zawsze przychodził pod okratowane okno budynku i podawaj jej jedzenie, papierosy, jednak on dla niej był...
więcej
Szukam mini serialu (3 odcinki-o ile dobrze pamiętam).
Serial ten jest (chyba) o niby przypadkowych 3 (chyba) osobach, których ścieżki się łączą.
Każda z postaci jest świadoma że "ta chwila już była". Nie pamiętam dokładniej. Ale kończy się tak, że znajdują powód zaburzeń czasu, którym okazuje się jakiś punkt na...
Witam szukam filmu a w zasadzie tytułu jednego badz drugiego bo pamietam że oglądałem obie częsci. W tym filmie facet zamawiał przedmioty z internetu i stworzył zbroje w której później wyszedł na miasto by zabijać ludzi. W drugiej części zamknął się z ludźmi bodajże w banku i nadawał transmisje na żywo :D i na koniec...
więcejWitam szukam filmu o bezdomnym który podejrzewany jest o morderstwo zaczyna bronić go prawniczka zakochuje się romans itp jakoś tak to leciało
Oglądałem ten film kilkukrotnie, ale nie pamiętam tytułu. Jeśli dobrze pamiętam, to film zaczyna się od tego, że są robione grupowe badania na jakąś chorobę i była kobieta z synem niemowlakiem, która została wykryte, że jest nosicielką. Niemowlaka natomiast przetransportowywano łodzią do innego kraju, ale miedzy czasie...
więcej
"Myślę, ze filmy są coraz głupsze. Kiedyś było pół na pół, dziś 3 procent jest dobrych, a 97 procent głupich" (Ridley Scott)
Pewnie niekoniecznie musimy definiować głupotę podobnie jak Scott. Ale problem zawarty w tym cytacie jest chyba istotny. Czemu maja służyć silmy, które oglądamy w kinie, komputerze, tv?
Czy...
Cześć, oglądałem kiedyś filmik (chyba na fejsie) w którym mężczyzna po śmierci prawdopodobnie znajduje się w niebie. Pokazany jest na biały tle i zadaje "Bogu" przeróżne pytania, np. ile razy uprawiał seks, ile miał kobiet itp. a na samy końcu pyta kto był dla niego stworzony i widzimy sytuacje jak rozstaje się z ze...
więcej