Cześć,
Poszukuję filmu sensacyjnego/akcji, który rozgrywa się w luksusowej posiadłości. Znajduje się w nim pewien gang. Toczy on walkę z inną grupą, która to napada na cały obiekt. Sama produkcja trwa bardzo długo z tego co pamiętam, lecz cały czas dzieją się nowe rzeczy i, oczywiście, zabijani są ludzie. Ktoś...
Witam szukam filmu tylko nie pamiętam tytułu jest to film francuski komedia o Mężczyźnie (pisarzu) którego piorun uderzył nie bezpośrednio i miał rozdwojenie osobowości ktoś kojarzy o jaki film chodzi szukam do już dłuższy okres i nic :/ dzięki z góry jak ktoś pomoże :P
Poszukuję horroru,oglądałem go mając jakies 12 lat czyli u nas emitowany był w tv w latach 95/98,nie pamiętam z niego kompletnie nic poza tym,że w pewnym domu straszyło i wiszący pod sufitem wielki żyrandol sie ruszał.
Może ktoś coś skojarzy :)
Witam chciałam zapytać wczoraj były googlebox sezon 4 od 13 pytanie moje brzmi jaki odcinek kuchennych rewolucji tam był chyba pan z kaszkietem i była afera ze cytryna spleśniała będę wdzięczna za odpowiedz
Witam,
poszukuje filmu w podobnej tematyce do Karate kid, film wydaje mi sie ze z lat 80-90 ale nie jestem pewny.
Pamietam ze glowny bohater przenosi sie chyba na jakas uczelnie, poznaje tam czarnoskorego faceta ktory chce otworzyc wlasna szkole sztuk walki. Pojawia sie tam mistrz o azjatyckich rysach ktory uczy...
Witam. Szukam filmu z przed kilku dobrych lat. Kojarze go z dzieciństwa . Pamietam że był nagrany na kasecie VHS , więc juz wtedy leciał w tv. Myśle że był to rok okolo 2000. To co pamietam z filmu to że była grupa nastolatków, ktorzy jezdzili na bodajże na motorach. Był wątek miłosny pomiędzy głownym bohaterem a jakąś...
więcejpt. "Anesthesia" z 2015 roku? bo jakoś mało ocen ciężko go gdzieś znaleźć, było to gdzieś w polskich mediach albo gdziekolwiek? T.zn. chodzi mi że nie ma z napisami nigdzie? Jes to dla mnie dosyć dziwna sprawa bo obsada porządna raczej powinien to być szerzej znany/rozpropagowany film
Witam serdecznie,
nie jestem w stanie znaleźć tematu dotyczącego tego filmu. Szukam filmu podobnego / kontunacji 30 dni morku. W filmie byl meżczyzna z córka, trzymał ją cały czas w domu ze względu na atak wampirów w przeszłości. Mała blondyneczka, nawiązała przyjaźń z sąsiadem i psem (?) Czy ktoś może zna pełny...