Witam!
Szukam westernu komediowego z lat 90-tych - rok najprawdopodobniej - 1993 lub 1994.
Nigdy nie widziałem tego filmu - pamiętam tylko plakat do niego/okładkę kasety VHS do tego filmu:
Pośrodku stał mężczyzna w kowbojskim stroju, z pistoletem wycelowanym w widza?
Proszę o link do filmweb`owej strony tego...
Szukam dramatu amerykańskiego, który oglądałam jako dziecko. Film z lat 70. lub 80. był emitowany chyba w 2 częściach (miniserial?). Tytuł związany z dziedziczeniem, coś jak "Krew z mojej krwi". Główną role żeńską gra gwiazda telewizyjna tamtych lat. Film opowiada o bokserze, którego matka porzuciła w dzieciństwie i on...
więcejnie pamiętam dokładnie, coś chyba było związanego z oczami w tytule . Była kobieta która miała jakiś wypadek i potem zmieniła wygląd i wróciła znowu do tego miasteczka żeeby sie zemscic. Poznała tam policjanta ale go też zabili jakaś mafia.
akcja toczy sie w szkole,w której dziewczyny dokuczały innej z zemsty lub zazdrości,,bardzo podobny do szkolny terror
tak jak w temacie Szukam podobnych filmów lub seriali jestem matką 2019
takie pytanie wie ktoś czy bedzie film "jestem matką 2" ?
Z tej komedii pamiętam tylko dwóch gości kradnie pieniądze mafii. Jeden ginie z ich rąk ale zdążył złożyć je w banku. Konto bankowe zakodował na pośladkach wielu kobiet. Drugi facet próbuje odnaleźć kobiety i odczytać z pośladków kobiet. Przy tym jest zabawnie. Lata filmu to chyba 70 te. Z góry dziękuję.
Tyle ile pamiętam napisze . Był sobie gościu i on miał syna i córke jego córka była starsza ok.10 lat i syn razem z tą córką poszedli się pobawić na zewnątrz za dom była wiosna i oni razem zauważyli stertę liści póżniej wrócili do domu i znów wyszedli podeszli do tych liści i zobaczyli że jest tam wielka dziura póżniej...
więcejProszę o polecenie filmów z akcją na campusach, fajnie jakby były z Ivy League. Najchętniej po roku 2000, raczej coś lekkiego. Nie musi się wszystko toczyć wokół studiów, ale żeby ten wątek się pojawiał. Przykładowo "Legalna blondynka", ten typ, komedie romantyczne, obyczajowe. Z góry dziękuję za polecenia! :)
Pamietam tylko jakies skrawki tego filmu mam taka dziurę w glowie że az nie wierze. Przerobiłem wszystkie filmy o lasach i zadnego tropu nie znalazlem. Może ktoś pomoże.
Ktoś znalazl jakieś zwloki w lesie, była tam jakaś chata i grasujący mordercy. Pamiętam że na koniec zrobiła się straszna jadka z tego niczym horror...
Sukam thrillera/horroru z lat 90. lub 2000. Pisarka przyjeżdża do odziedziczonej, podupadłej rezydencji na Południu (Luizjana, Mississipi itp.) i tam się coś dzieje, ale nie pamiętam co. Jej pomocnika/dozorcę/sąsiada gra czarnoskóry aktor. Film miłośnikom gatunku raczej powinien być znany, aktorzy znani.