Witam
Szukam filmu.....film krotkometrazowy produkcji polskiej....ojciec z synem sa na polowaniu,....atmosfera bardzo gesta miedzy nimi....ojciec stara się z syna zrobić (prawdziwego) mezczyzne....dochodzi do tragedii ....zostaje postrzelona jedna z dziewczat ktore chyba w tym lesie były na pikniku.....ojciec jak...
Film z 2. połowy lat 80-tych. "Leciał" w telewizji polskiej, prawdopodobnie produkcja USA.
Komedia romantyczna. Pamiętam tylko jedną scenę - jedną z ostatnich. Dziewczyna bierze udział w konkursie piękności?, odbywa się to w sali z widownią i sceną. Organizatorzy wbrew jej woli, zmuszają ja do rozeberania się. W tym...
Witam chciałem prosić o pomoc w zidentyfikowaniu tego filmu.
https://www.facebook.com/reel/362285983021842?s=chYV2B&fs=e
Z góry bardzo dziękuje za pomoc i pozdrawiam
Czy ktoś kojarzy film zapewne z lat 80-90 pamietam że chłopak budował na podwórku rakietę ( wydaje mi się że to wyglądało jak budka telefoniczna zamykana ) ale mogę się mylić i do tej (budki ) rakiety były przymocowane rakiety ( fajerwerki ) i ktoś wszedł do tej rakiety chyba palił papierosa i niedopałkiem odpalił tą...
więcej
Cześć,
film oglądałem kiedy na jednym z serwisów streamingowych.
Fabuła mniej więcej: Dwie koleżanki wyjeżdżają gdzieś (chyba na obóz zimowy) z ojcem jednej z nich. Zatrzymują się. I jedna z nich gdzieś ginie, po czym ta druga przyznaje się rodzicom, że ją zabiła. Rodzice pomagają ukryć zbrodnie po czym finalnie...
Hej wszystkim. Poszukuje filmu z którego de facto pamiętam tylko jedną scenę więc liczę na Wasze wsparcie;)
Scena przedstawia chłopca szukającego igłę w stogu siana tnąc to siano nożyczkami. Film z lat 80-tych jak mniemam...polski bądź z dubbingiem. Jak cos Wam zaświta będę wdzięczny:) Wiem że mało informacji ale...