Hej!
Od pewnego czasu mam ochotę obejrzeć film, który oglądałam dobrych kilka lat temu. Tylko mam pewien problem. Nie pamiętam tytułu..
Był to film o rodzinie, która wprowadza się do domu, który został sprzedany za niską cenę.
Z tego co pamiętam to w tej rodzinie był: ojciec, matka, mała córka, syn i kot.
Z tyłu...
Witam, proszę mi pomóc znaleźć film, to co pamiętam:
1. film zaczyna się na basenie mąż żona (żydówka nie pamiętam czy mąż też) i dziecko, mąż jest gimnastykiem
2. akcja filmu zaczyna się przed 2 wojną światową we francji albo austrii
3. żona z dzieckiem zostają złapani i zabici
4. mąż poznaje kobiete pływaczkę...
Oglądałam kiedyś film, który zrobił na mnie wrażenie miedzy innymi ze względu na dwie sceny: jedna przedstawiała chyba ojca i syna wracających do domu, a w domu mama tanczyla sama przy piosence Janis Joplin... Druga scena, niestety mniej pozytywna, kobieta siedzi w samochodzie i wącha dmuchaną poduszkę samochodową po...
więcej
Witam.
Proszę o nazwę filmu,grupa ludzi kilka osób musi udowodnić że w danym domu istnieje duch.Nagrywają kamerami itp,duch przychodzi zawsze o 3 w nocy i próbuje ich przegonić.
Okazuje się że w tym domu jest wiedźma a duch chce ich tylko wypędzić.
Kojarzycie?
no takiej k.... lipy jeszcze brakowało. Co za śmieciem portalem się robicie. Od kiedy zmieniliście wygląd nie można przeszukiwać waszej bazy filmowej. Co za chujo..two
Szukam filmu który oglądałem już jakiś czas temu i nie pamiętam tytułu a film bardzo mi sie podobał. Chodziło tam w wielkim skrócie o to że dziewczyna (totalny rebel) pobiła prawie na śmierć chłopaka bo myślała że ją wykapował ale to nie on. Ukryli gdzieś jego ciało bo uważali że nie żyje. Tymczasem chłopak stał sie...
więcejFilm umieszczony jest w Ameryce. Matka bogatej nastolatki wyjeżdża z domu. Pod jej nieobecność dziewczyna bierze jej samochód i rozbija się. Po zaprowadzeniu auta do warsztatu okazuje się, że dziewczyny nie stać na naprawę. Okazuje się również, że w warsztacie tym pracuje chłopak który chodzi z nią do szkoły, jednak...
więcej