Cześć,
Poszukuję serialu animowanego z dzieciństwa. Niestety mam jedynie takie wspomnienia:
- kilka postaci, chyba nie tylko ludzie, ale też jakieś zwierzęta/stworki
- poruszali się statkiem powietrznym przypominającym cepelin.
Chcialem wam oznajmic , ze bd zakladal bloga. Ale nie mam pomyslu na notke. I tyle chcialem powiedziec ogolnie. Dobranoc.
Szukam dwóch filmów, google ich nie znają, wiec liczę na to, że tutaj ktoś mi pomoże.
1. Chyba polski, ale nie jestem pewna. Pamiętam tylko końcówkę. Zima, śnieg, kilku mężczyzn idzie w góry do drewnianego domku (nie pamiętam, czy to był domek jednego z nich czy znaleźli go przypadkiem). Czajnik z wodą stoi na...
Mam do was pytanie chciałbym zaprosić dziewczyne do siebie do domu na jakiś fajny film na dvd/vhs. Tylko nie wiem jaki film wybrać na taką okazję. A może macie jakies propozycje ??? PROSZE O POMOC !!! tylko bez odpowiedzi w stylu: ,,to zalezy jakie dziewczyna lubi kino" Podajcie mi konkretne tytuły
Czy ktoś słyszał, widział film Meksykanina Alejandro Jodorowskiego "Kret" z 1970 roku? Oglądałem wiele lat temu, niezwykły obraz, szukam go beznadziejnie.
Dzisiaj zajrzałam na swoja stronę, a tu taka miła niespodzianka....Moje portrety zostały przez was dodane....Dziękuję i doceniam waszą pracę...;))
jak neo mógł zatrzymać robale skoro był w zionie? jest to albo potwierdzenie że zion jest takrze podłączony do matrixa albo że neo jako wybraniec może robić wszystko nawet w prawdziwym świecie.jak macie inne zdanie prosze o odpowiedź.