Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

użytkownik usunięty

zapraszam na prywatne forum dyskusyjne -NOWE- o tematyce filmowej i muzycznej (możecie proponować zmiany na forum w kategoriach - może chcielibyście dodać jakąś kategorie) na stronę http://forum.hello.pl POMÓŻY IM TO ROZKRĘCIĆ

Ha! Dziś zdobyłam równo 100 punktów, więc jest co świętować! A w ogóle strona jest super, cieszę się, że na nią trafiłam! A poza tym słowa uznania dla Bety, Thonniego, DrSteela i na razie nikt inny mi do głowy nie przychodzi!

mam taki skret - westerny spaghetti S.Leone.
tvp prezentowala wszystkie oprocz jednego:
A FIST FULL OF DOLLARS
i nigdzie nie moge go znalezc ( w necie)
moze ktos pomoze
pa

Wrócę jeszcze do Ediego. Ile komentarzy, tyle opinii. Ja uważam że taki film, bez względu na jego wartość artystyczną był potrzebny. Może zbyt przejaskrawiona dobroć głównego bohatera jest bliska wielu ludziom. Może sami chcielibyśmy być takimi. Może to połączenie biedy, dobroci i uczciwości wielu ludiom da coś do...

Ostatnio obejżałam ,,Akademię Pana Kleksa" razem z dziećmi, które pilnowałam. Kilka dni wcześniej widzieliśmy ,,Harrego Pottera". Uderzyło nas podobieństwo między filmami. W jednej i drogiej magicznej szkole dzieją się różne cuda, cudeńka, uczniowie przyswajają wiedzę o poszczególnych działach magii. Adepci równierz na...

więcej

Szukam filmu, którego kadr znajduje się na zdjęciu profilowym strony:

https://www.facebook.com/pages/Dreszczowiec/1547332102148530?ref=profile&rf=1081 60949204727

Zależy mi na książce, ale z tego, co pamiętam film chyba też był, ale pewności nie mam. Akcja dzieje się w Pakistanie(?). Jakiś kraj, gdzie ludzie są ciemniejszej karnacji. Było to o dzieciach, które plotły dywany. Był wątek z bąblami na rękach, ucieczką. Główny bohater to był jakiś chłopiec, który na końcu umarł....

Może ktoś będzie kojarzył tytuł filmu. Dziewczynka mieszka z matką i jej przyjaciółką
(kochanką?) w małym mieszkaniu, kojarzy mi się że blisko lub nad restauracją. Fabuła rozgrywa się w jakimś prawdopodobnie niemieckojęzycznym kraju, dawno, nie jestem w stanie określić roku, powozy i falbaniaste długie suknie...

Kojarzycie film o kobiecie, blondynce, która wyjechała do dużego miasta robić karierę i po latach wróciła do miasteczka, w którym się urodziła załatwiać jakieś interesy. Tam spotkała swojego byłego narzeczonego. Spadła ze schodów , straciła przytomność, a gdy się obudziła okazało się, że tak jakby nigdy z tego...

Akcja filmu dzieje Się w domu naukowca który stworzyl sztuczna inteligencje. Kobieta Może redaktor zostaje zaproszona zeby przeprowadzic wywiad...