Szukam filmu wiem że grala w nim mała dziewczynka która byla na statku uciekłala z niego. Nie wiem czy zostala tam sprzedana czy byla tam z rodziną. W pewnym momencie ze statku uciekal tez pies i chyba nie udało mu się. Bardzo prosze o pomoc to bylo cos w stylu katastrofy i uciekali ludzie ze statku to nie Titanic.
Z filmu nie pamietam duzo, pamietam, ze pewna kobieta zakochala sie w mezczyznie ktory byl lekarzem, wyswiadczyla mu przysluge, gdzies razem byli? pamietam tez, ze nie robila zadnych zdjec, cieszyla sie chwila.. dala mu wyniki badan, niby swojej kolezanki, okazalo sie ze ma niewyleczalnego guza mozgu? mniej wiecej.....
więcejOd dawna próbuję znaleźć tytuł pewnej bajki z dzieciństwa, jak na razie bez skutku, więc proszę o pomoc. Pamiętam tylko tyle, że w bajce pewna dziewczynka przychodzi do sklepu z zabawkami i spośród wszystkich pięknych zabawek wybiera zwyklego, pluszowego misia. Zostają przyjaciółmi, miś "ożywa" i przeżywają wspólne...
Szukam już od dłuższego czasu i nie mogę go odszukać Chodzi mi o film
Kobieta przyjeżdża do jakiegoś małego miasteczka razem z córeczką , Dzieją się tam różne rzeczy ksiądz czy tam kaznodzieja i karzę ludzi za ich jakieś tam występki śmiercią każe im skakać do wody na końcu cała wioska skacze bo ten im wmówił że...
Hej, jak w tytule szukam filmu, który oglądałam jakieś 6 w telewizji. Opowiadał o grupie nastolatków (coś a'la gang) mieszkających gdzieś w lesie, ale chyba co jakiś czas się przemieszczali. Pamiętam, że były tam chyba tylko dwie dziewczyny. Jedna była dziewczyną jakiegoś chłopaka z tej grupy i była taka scena w której...
więcejCzytałem wiele teorii na jego temat, ale wiele było niespójnych. Np, że był kosmitą nieznanej rasy z powodu np nieregularnych rysów twarzy itd. A przecież mógł przeżyć to samo jak Vader przy poparzeniach jak i być w dalszym stopniu zdeformowany przez ciemną stronę mocy jak kanclerz Sidious.
Witam, szukam horroru o tematyce zombie?/wampiry? Opis:
Akcja toczyła się w jakiejś podziemnej bazie w której schronili się ludzie przed "epoką lodowcową"? Na całej ziemi był śnieg i minusowe temperatury. Ludzie tam przebywający chcieli chyba uruchomić elektrownię i w tym celu została wysłana ekipa do sąsiedniego...
Poszukuje filmu w ktorym grupa mężczyzn wlamuje sie do domu(?) chyba zabijaja rodzicow wszystko to widzieli male dzieci(chlopiec i dziewczynka) grupa ta uwiezila te dzieci przywiazujac je do balustrady. Grupa ta zostala dluzej w tym domu i zaczelo im brakowac jedzenia i chcieli(chyba) zjesc dziewczynke. Chlopak jak...
Witam wszystkich, mam krótkie pytanko, czy ktoś ma jakiekolwiek informacje dotyczące tych dwóch filmów, najlepiej z ostatnich miesięcy?
Na razie wiem tyle że pierwszy film będzie trzecią częścią filmowych przygód SG1, a drugi będzie kontynuował wydarzenia z Atlantis. Wiem że Revolution został wstrzymany ze względu na...
Przeszukałam wiele wypowiedzi jednak nie udało mi się nic znaleźć czegoś odpowiedniego
Najbardziej mi się podobały ( w sumie wszystkie są znane, każdy z nich jest inny, ale efekt ten sam):
Trzy billboardy za Ebbing, Missouri
Contratiempo
Dobrze się kłamie w miłym towarzystwie
Koneser
Dziewczyna z...