Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Szukam serialu/filmu (nie wiem czy to był serial, czy film) w którym kilkoro ludzi było uwięzionych w chyba szklanych pomieszczeniach w domu przez mężczyznę. Te szklane pomieszczenia były chyba ustawione w kółko i do każdego z nich płynął strumyk wody, gdzie ci uwięzieni mogli wyprać ubrania itd. Ten facet, który ich...

więcej

Cześć. Kilka lat temu, chyba na Polsacie oglądałam film i nie mogę sobie przypomnieć jego tytułu. Główni bohaterowie giną w wypadku samochodowym, ale proszą Boga po wejściu do nieba o kolejną szansę na wspólne życie. Bóg się zgadza, ale daje im czas do ich 30 urodzin na to że odnajdą się ponownie na ziemi. Po tym...

https://www.youtube.com/watch?v=fpnyd5hlF7I

Jakis mlody chlopak chybs wyprowadza sie na jakas małą wioskę, tam poznaje dziewczyne z rudymi wlosami. Okazuje sie ze jest ona duchem. Chyba amerykanski film.

Ogladalem go wiele lat temu na vhs,byl przeczytany 72 wojowników z brązu,opowiadal o pewnym wojowniku trenujacym ,zeby osiagnac najwyzszy stopien musial walczyc po kolei z każdym wojownikiem z brązu,a jak przegrał np z 20 to zaczynal wszystko od nowa i tak musial dojść wkońcu do 72

http://dl.bolidesoft.com/stills/still7f9d842c59a5de60c6969ea2b084f5b4.png

Witam wszystkich, czy ma ktoś lub wie gdzie znaleźć, teksty piosenek i pieśni śpiewanych w Śródziemiu? Nie mówię tutaj np. o piosece Enya itp. Mam na myśli np. żałobną pieść elfów o Gandalfie (w Lorien) bądź Eowiny przy pogrzebie Theodreda. Jest sporo takich rzeczy nie przetłumaczonych w filmach (czy to na DVD czy to...

więcej

Znacie może jakieś filmy, posiadające sens który jest bez sensu -> można powiedzieć ,,psychoza", ,,schiza" itp itd
Jako przykład mogę podać ,,Der Bunker". Nie wiem czemu ale tak jakoś nawet fajnie się to ogląda

szukam polskiego filmu widziałam tylko końcówkę ale bardzo mnie zaintrygował a więc film jest o kobiecie która jest w lesie w samochodzie płacze jakieś dziecko potem ją atakuje jakiś potwór ona biegnie do tego samochodu a tam nie ma rzadnego dziecka potem jest scena w szpitalu że lekarz mówi do pielęgniarki że...

Akcja rozgrywała się w wieżowcu, przez wentylację wdarł się jakiś wirus.I przez 12 godzin wszystkie morderstwa i w ogóle było legalne dla tych zarażonych bo ten wirus właśnie prowokowal do tego żeby zabijać. I ten główny bohater został wrobiony w coś tam ze chcieli go zwolnic, i przez tego wirusa mógł normalnie się...