Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Wpisujcie filmy które wg. was były najbardziej zaksakujące lub miałby zaskakujące zwroty kacji lub niespodziewane zakonczenie lub były ogólnie pokręcone(fabuła) LUB MIAŁY PO PROSTU BARDZO DOBRE ZAKONCZENIE

wg. mnie takie filmy to:
*TEORIA CHAOSU
*PLAN DOSKONAŁY
*DEJA VU
*INFILTRACJA
*CZŁOWIEK W OGNIU
*SZÓSTY...

więcej

Kiedyś na HBO oglądałem film o dwóch bliskich znajomych, mieszkających razem bądź bardzo blisko siebie. Z czasem zaczęli sie kłócić i jeśli np jeden pomyślał że chciałby żeby czegoś zabrakło drugiemu to tak się działo. Jeden chciał żeby kot nie miał łap i tak było i tak po kolei sobie odbierali wszystko że na koniec...

więcej

Pamiętam tylko tyle że działo się to na jakiejś imprezie <chyba ślubie> i ktoś spadł z takiego balkonu wewnątrz lokalu na środek parkietu i okazało się ze jest zombie i ugryzł żonę i później rozpętała się epidemia zombie i na końcu mąż niósł żonę zombie przez taki tunel który został rozłożony przez siły ratunkowe i...

Meksykanka ale nie ten stary z M.Rodriguez tylko nowy z 16 albo 17 roku, tytuł chyba po hiszpańsku, wydaje mi się że na plakacie jest ze swoim chłopakiem trenerem, dramat

Film chyba amerykanski.Jest sobie para (oni sa zlodziejami/oszustani) ktora znalazła wspolrzedne ukrytego skarbu w gorach gdzies w lesie. Musza tam dojechac i poznaja małżeństwo ktore ma auto i zgadza sie im pomóc. Docieraja do skarbu ale sa wykonczeni i odmrozeni musza skarb zaniesc do auta i sprawy sie omplikuja bo...

więcej

Pamiętam że jeden z królów stracił wzrok a wcześniej napadał na różne miasta, dołączył do pozostałych królów którzy jechali za gwiazda do Betlejem. Trochę chaotycznie napisalem ponieważ niewiele pamiętam.

dziewczyna, spotyka dawną przyjaciółkę/(miłostkę) salon tatuażu, coś tam je na rzeczy z tymi tatuażami, nie mogę se zapamiętać tytułu, dramat, aktorka w miarę znana,, chyba nie muszę dodawać że Chinka ;-) Dzięki za odpowiedzi, idę spać, odezwę się rano, nara

Witam,

1. po prostu, dobry film dokumentalny o zdobywaniu szczytów górskich
(Dobrze nakręcony)
albo
2. film w rodzaju filmów David Attenborough, gdzie były fantastyczne ujęcia z użyciem róznych rodzajów kamer.
Coś co wbija w fotel czy ze względu na historię (fabułę) czy widoki

Witam, oglądałam film - był świetny ale zapomniałam tytułu. Przebiegał mniej więcej tak:
Para/małżeństwo wychodzi w góry/ jakiś szlak z przewodnikiem (chyba) pogoda się pogorszyła i ten przewodnik zaczyna mieć odmrożenia, małżonek oddaje mu buty. Oni chyba się tam zgubili po drodze ten przewodnik umiera a małżeństwo...

więcej

Szukam już go bardzo długo ale nigdzie nie mogę znaleść oglądałam go jako dziecko. Matka rodzi bliźniaki ale jedno rodzi sie chore i chce je oddać do adopcji ale , babcia dzieci nie zgadza się i chce przygarnąć chore dziecko.Ale na końcu i tak oddają je do adopcji.