Film oglądałam parę lat temu w TV, pamiętam tylko, że ludzie po obejrzeniu jakieś kasety zamieniają się w kamienie, chodzi o jakiś wirus i w tytule jest coś z krytyczna decyzja, ale wiem, że coś z decyzją.
dwoje ludzi plus dziewczynak jada prze zniszczony swiat samochodem z ktorego moga wyjsc tylko slonieci przed sloncem zatrzymuja sie na stacji paliwmyslac ze cos znajda tam ich ktos napada pozniej porywaja dziewczynke do rancza gdzie inni jedza ludzi cos takiego prosze o pomoc
film był o geju zaczynał się w samochodzie ten chłopak chyba jechał wtedy z ojcem. później nie pamiętam . wiem ze jezdzil do restauracji i tam go poproszono o zapłodnienie właścicielki restauracji bo jej mąż był bezpolodny . Chlopak na początku się nie zgadzał ale potem się zgodził ta kobieta zaszła w ciaze . Ten...
Była to komedia francuska. Główny wątek dotyczył przemiany kobiety w mężczyznę. Babka po burzy miała penisa.
Kiedyś na tym forum ktoś poszukiwał filmu i pisał, że w tym filmie jacyś młodzi ludzie zabłądzili w lesie i trafili do jakiejś chatki w której było parę osób. Codziennie musieli zażywać tabletkę a jak się budzili myśleli że jest to ich dopiero pierwszy dzień w chatce. Wykonywali jakieś normalne obowiązki. Rzecz się...
Cześć. Potrzebuję filmu z zagadką, w której bohater szuka klucza, żeby coś rozwiązać.
Chcę zrobić dziewczynie na walentynki prezent, który bedzie sie składał z kilku zamkniętych skrzyni, a klucz będzie musiała odnaleźć. Jednym z kluczy chciałbym, zeby był motyw filmu, który oglądnie i naprowadzi ją gdzie ten klucz...
Dobry wieczór,
Czy może ktoś z Was wie, jaki to film? Szukam go i znaleźć nie umiem. Występuje w nim młody chłopiec żydowskiego pochodzenia oraz dwóch lekko zdziwaczałych dziadków, którzy wierzą w teorie spiskowe. Chłopiec dla żartu podsuwa im kartkę z pewnym tajemniczym przesłaniem. Film jest o wiele bogatszy w...
Staram sie odszukać włoski chyba film o kobiecie będącej audytorem usług hotelowych. Podróżuje ona po Europie, odwiedza wskazane hotele i ocenia standardy świadczonych usług. Zerkałem na ten film w zamęcie spotkania i nie sprawdziłem ani tytułu, ani żadnych innych detali a jakoś mi dzwoni w pamięci = chętnie bym go...
hej brakuje pozycji teraz mysle że bardzo ciekawej „Kokainowa matka chrzestna” ( Cocaine Godmother) z Catherine Zeta-Jones, oraz fajnej komedii światecznej You cant faight Christmast 2017
witam. szukam filmu...
ktoś niesłusznie oskarżony o zabójstwo kobiety .... ona podczas deszczu wpadła na prawdziwego zabójce gdzieś na parkingu i dowód hmmm chyba pierscionek wpadł do takiej studzienki ściekowej. ostatnia scena jak policjant prowadzący śledztwo ( wydawało mi się że to był floresy whitaker Ale...