Cześć, szukam serialu, który lata temu (2003-2008?) leciał prawdopodobnie na tvp1 o poznej godzinie w niedzielę. Pamiętam kadry latarni morskiej, klifu i zabójstwa tj ciała wyrzuconego na brzeg. Wydaje mi się, że serial miał jakieś podłoże paranormalne? Na pewno była tam jakaś tajemnica, detektyw i wydaje mi się, że...
więcejKiedyś na blogu jedno z użytkowników można było znaleźć imponującą listę polskich akcentów w zagranicznych filmach i seriali. Czy wiadomo czy ów użytkownik przeniósł gdzieś swoją listę? Niestety nie pamiętam jego nicku...
znam tylko fabułę :)
Do poradni małżeńskiej przychodzi zdesperowany mąż z żoną, która chce od niego odejść. Okazuje się, że kobieta poznała nowego mężczyznę, przez którego pragnie rozwodu z mężem. Pani psycholog postanawia pomóc kobiecie w podjęciu finalnej decyzji i opowiada historię pewnego małżeństwa. Następnie...
Witam, szukam filmów i seriali sci-fi o niszczeniu planet. (Innych poza gra Endera czy gwiezdne wojny)
pierwszy jak jakiś chlopak zabrał do domu pijaną dziewczyne z imprezy,,drugi jak mlode dziewcyzny trzymaly nogi na stole u kogos w domu i matka chyba (wlascicielka mieszkania) weszla i zwrocila im uwage(wiemy-niewiele danych)
Hej.
Mignął mi na tik toku film raczej nowy ze sceną gdzie do pokoju z uwięziona dziewczyna wchodzi dwóch mężczyzn. Chcą jej coś zrobić. Mieli taką torbę czarna. Przybili dziewczynie rękę do ściany albo przynajmniej chcieli. Więcej nie wiem.
Aaa .. młotek i gwóźdź miał młodszy mężczyzna.
Chyba jakiś niszowy.Komedio-dramat ? Bohaterka umawia się na randki. Większość z nich kończy się w łóżku. Nie chce tego i próbuje aby tak nie było. Ma przyjaciółkę ( z pracy ? ). W jednej ze scen zamyka się w pokoju tej przyjaciółki i prosi aby jej nie wypuszczać. Zaprzyjaźnia się z synem (?) tejże przyjaciółki, który...
więcejCzy ktoś pamietam co to był za film - zapewne z wytwórni Disney-a . Film był o tym że chyba dwóch chłopaków kupiło starą farmę i w stodole znaleźli samolot którym później latali - wydawało mi się ze tytuł tego filmu to był- Podniebne przygody