Oglądałem zwiastun tydzień temu. Nie zapisałem tytułu/wyleciał z głowy. Film popularnego reżysera. Thriller. Opowiada o zabójcy który kocha psy. W dzieciństwie był rzucony do kojca z innymi psiakami.
Serial animowany (produkcja Netflix) Chłopak podróżujący po wszechświatach i robiący wywiady ze spotkanymi istotami tyczące się ludzkiej egzystencji, był krótki chyba 7 odcinków
film podobny do bękartów wojny, tematyka wojenna. rodzina mieszkała w domu gdzieś w lesie, byli tam chyba uwięzieni? żołnierze tam przyjezdzali, kojarzę, że rodzinka ich jakoś zabiła... główną bohaterką była młoda dziewczyna. mało pamiętam, ale często mi się przypominają obrazy z tego filmu, jak ktoś cokolwiek kojarzy...
więcejHej, kiedyś oglądałem na cda film gdzie małżeństwo przebywało w jakimś domku i wtargnął zamaskowany napastnik, który ogłuszył męża, mąż w amoku trafił do łazienki do wanny i ten napastnik sikał na jego rany a żonie ofiary kazał na to patrzeć tyle pamiętam bo nie pooglądałem ten film do końca
Film oglądałem dosyć dawno więc chciałbym go sobie przypomnieć. Pamiętam z niego tyle że okradli/włamali się do banku w nocy na pustyni (chyba pracownicy tego banku) i coś tam było też jeszcze z obrzucaniem jajkami jakiegoś domu czy coś :D byłbym wdzięczny za pomoc w powiedzeniu tytułu jak ktoś kojarzy i zna.
Witam! SZukam starego filmu, film stary (chyba włoski) i opowiada o rodzinie, gdzie dzieci musza się wyprowadzić, bo któreś z nich jest chore (by inne się nie zaraziły). I pamiętam taką scenę, że jeden chłopiec, który mieszka u innej rodziny mówi, że w przyszłości zostanie pilotem by móc z samolotu napluć na głowę...
Witam chciałbym obejrzeć dobrą inteligentną komedie w której uśmiejie się do łez ale zaznaczam że nie trawie humoru typu Americam Pie i podobnych tego typu filmów.
Mój znajomy szuka filmu.
Postaram się podać jak najwięcej szczegółów!
Nie jestem pewien, z którego roku pochodzi, może z późnych lat 70-80? Jest zdecydowanie starszy niż lata 90.
Szczegóły:
Pamiętam, że był tam zły gang, który porwał kobietę i zabrał ją do jakiegoś wysokiego budynku, byli na ostatnim piętrze....