Co się stało z opcjami w "Moich ocenach"? Poznikało większość funkcjonalności jak indywidualny ranking aktorek/aktorów, wszystkie indywidualne statystyki ocen konta, średnia ocen... Czy to tymczasowe, czy na stałe? Bardzo mi się to nie podoba i demotywuje przy ocenach... Co o tym myślicie?
To był horror...chyba włoski. Nie pamiętam dobrze tytułu , ale to było coś typu '7 bram do piekła', czy '7 bram do 7 piekieł'. Historia opowiada o tym , że podczas remontu budynku zaczynają ginąć robotnicy. Okazuje się ,że budynek stoi na bramie do piekła i jakaś miejscowa sekta próbuje otworzyć tę bramę. Jeśli ktoś...
więcej
Tym razem będzie trudniejsze pytanie.
Młody chłopak poznaje dziewczynę, najpierw jest romantycznie, potem ona zachorowała, jest w szpitalu nieprzytomna, on mówi do niej, jest przy niej, modli się, czuwa, Nawet jej rodzice podjęli trudną decyzję że nie ma szans i by ją odłączyć od aparatury podtrzymującej życie,...
Hej,
Wyleciał mi z głowy tytuł filmu gdzie dwie kobiety do towarzystwa dokonują morderstwa.Nie pamietam czy jedna z nich okazuje się później dobra i ucieka przez cały film?
Generalnie to jest film typu akcja,popularny amerykański pewnie z lat 90,może nowszy.Swojego czasu leciał często w telewizji na jakimś TVN...
Hej, nie mogę odnaleźć takiego filmu (być może to było w jakimś serialu, sama już nie wiem), w którym zostaje znaleziony zabity ukrzyżowany mały chłopczyk. Społeczność jest wstrząśnięta tym bardziej, kiedy się dowiaduje, że zrobiła to grupka trochę starszych dzieci, między innymi syn głównego bohatera, policjanta, czy...
więcejTym razem nie chodzi mi o konkretny tytuł, ale przykłady filmów. Pamiętam, ze swego czasu na Polsacie leciała co środę jakaś komedia romantyczna. Pamiętam takie tytuły jak "Gra dla dwojga" czy "Wirtualna miłość" albo "Reguły miłości". Czy kojarzycie jeszcze jakieś inne filmy tego typu z tego cyklu?
Szukam filmu z lat 90. Film zaczyna się scena, w której mężczyzna wychodzi z więzienia i wraca do żony i córki. Możliwe, że siedział za jakieś narkotyki. Wszyscy myślą, że wrócił na dobrą drogę i wszystko jest w porządku, ale ukrywa jakiś sekret. W jednej scenie dziecko schowali się do szafy, bo bało się chyba tego...
Szukam filmu o żołnierzu który ratował dzieci w Wietnamie. Był on kręcony prawdopodobnie w latach 80-90. Może ktoś pamięta?
film był o nastolatkach akcja działa się w liceum dziewczyna przyjechała na wymianę i zamieszkała w domu chłopaka u jego rodziny który się w niej później zakochał, ona chyba była z Francji(czarne kręcone włosy) a akacja filmu działa się w Australii. Film był z lat 90 lub 80 i puszczany kiedyś w telewizji Polskiej....