Dzień dobry oglądałem jakiś czas temu trailer lub fragment filmu jak facet ma jakąś misje i idzie, patrol wojskowy go zatrzymuje, a on ma jakiś skarb którego nie chce oddać i ich zabija.
Tyle pamiętam, tytuł coś jak gold,ale to nie ten film.
Słabo znam współczesne polskie kino ale chyba większość naszych filmów obecnej doby to badziewia niewarte uwagi. Proszę jednak o polecenie jakiegoś dobrego polskiego filmu współczesnego bo orientuje się dobrze tylko w kinie z czasów PRL.
Ma miejsce seria morderstw, chyba o charakterze religijnym, policja powołuje eksperta i na końcu okazuje się, że mordował ten ekspert (morderca chyba się pod niego podszył).
Poproszę o podrzucenie tytułów jakichś komedii romantycznych, ale takich, w których co chwilę jest jakaś śmieszna scena i zabawne dialogi
Szukałam na forum, ale nie znalazłam nic konkretnego. Oglądałam takie filmy, jednak mam pustkę w głowie i nie mogę przypomnieć. Chodzi o motywy przestępstw, samobójstw popełnianych np po odebranym telefonie lub usłyszanym hasle (np w tv, radio). Czyli - jakieś osoby kiedyś zostały zahipnotyzowane, żyją teraz w uśpieniu...
więcejPoczątek zaczyna się gdzieś na wsi do dziewczyny na rowerze przyjezdza chlopak z kwiatami chyba na rocznice. Potem jadą na wycieczke szkolną do jakiegos zamku. Ona widzi jak jej chlopak spotyka sie na basenie z jakas inna dziewczyna, ucieka przez las i łamie nogę. Coś jeszcze było, że młodsze roczniki zgubiły się chyba...
więcej
Witam. Przeprowadzam badanie na rzecz pracy magisterskiej. Brakuje mi wielu mężczyzn (18-35 lat), dlatego byłabym bardzo wdzięczna za wypełnienie. Jest to anonimowe (nie będę w stanie zidentyfikować poszczególnych osób) i zajmuje ok. 10 minut.
https://forms.gle/Rtmw15ppJKDrNZen7
Witam kiedyś oglądałem bajkę jakąś pełnometrazową i z tego co pamiętam były tam stworki co pod ziemią pracowały,byli bodajże po ciemnej stronie.Moze ktoś coś kojarzy?
Niskobudżetowy film z roku około 2015, chyba na faktach, o wpływie autorytetu. Facet terroryzuje kelnerkę czy ekspedientkę wyłącznie telefonicznie, udając policjanta, manipulując jej szefową.
Witam, otóż kiedys wyskoczył mi zwiatun filmu na fb który chcialbym obejrzec ale za nic nie pamiętam tytułu więc proszę o pomoc... postram sie jak najdokładniej opisać tę scene ktorą widziałem więc było to tak... Facet na biało ubrany robił figury akrobatyczne przed grupą ssmanów stawał na rekach na dachu a ten...