Jak nazywał sie film/serial w którym ziomek powiedział do typiary "Rozwiąż mnie jeżeli mnie kochasz" ?
Szukam filmu który kojarzę z dzieciństwa. Niestety fabuła w głowie jest bardzo okrojona, czasem się zmienia.
Film muzyczny, główny bohater ciemnowłosy urody Elvisa, muzyk, chyba grał na gitarze. Przed oczami mam scenę jak tańczy/śpiewa na kamieniu lub powalonyn drzewie, chyba blisko plaży.
Wydaje mi się, że stworzył...
Dwoch młodych przyjacioł dorabia parkując auta klientów ekskluzywnej restauracji.
Korzystając z sytuacji , włamuja sie do ich posiadłosci podczas ich nieobecności.
W trakcie jednego z takich włamań odkrywają ze w domu do którego sie włamali jest wieziona kobieta.
Postanawiają jej pomóc i uwolnić ją.Sprawy sie...
Jestem fanem wszelkich filmów wojennych i nie chwaląc się trochę dzieł filmowych z tego gatunku zdążyłem w życiu obejrzeć. W bazie jest nigeryjski film wojenny: Laviva z roku 2007. Próbowałem go szukać ale absolutnie nigdzie go nie ma, jakby w ogóle nie istniał. Jeżeli ktoś wie gdzie ten film może być to byłbym...
Film chyba z przełomu lat 90/00. Dwóch hazardzistow/braci przegrywa zakład lub zostają przyłapani na oszustwie. W zamian za spate długu mają wybudować mur na posiadłości milionera. I tu się zaczyna...mur z kamienia który mają znosić z pola, wszystko ręcznie. Jak już kończą pracę ich dzieło zostaje zniszczone przez...
Młody chłopak i jego starszy brat? (kuzyn?), wybierają się autem ze swojej farmy na festyn? (wyścigi?). Po kryjomu ładuje się im na tył auta murzyn. Potem już we trójkę podróżują i chyba przywożą do domu wygranego konia z wyścigów.
Szukam starej bajki z lat 80/90 z czasów kaset VHS. Niestety niewiele pamiętam.
Bajka były o chłopcach i olbrzymie. W domu olbrzyma chłopcy skakali po kafelkach w szachownice, które rosły w górę.
Bajka konczyła się tym, że chłopcy skurczyli olbrzyma i ciągnęli go na czerwonym wózku.
film fabularny dla młodzieży dziewczyna zamieszkala w domu w którym chłopaki sie w niej zakochuje film z lata dziewięćdziesiątych( chyba bo tak kojarzone ze byl puszczany
w telewizji dziewczyna jest na wymianie uczniowskiej chłopka jest grzeczny Australia( chyba albo ona z )