Ktoś na innym forum opisał dwa filmy, ale wygląda na to, że trudno namierzyć poprawne tytuły. Może wspólnymi siłami coś nam się uda :-)
1) Film SF oglądany w okolicach 1985-1986, więc jest dość stary. Kosmiczne stworzenia potrafiły przekształcać się w ludzi, ale dopiero w momencie atakuje na nich. Nie jest to "Oni...
Szukam filmów dla znajomego. Zaciekawiły mnie ich opisy.
1) Jest to film z późnych lat 70. albo wczesnych 80. Chłopiec lubi czytać komiksy i ma komiks oraz plakat z jakimś potworem w swoim pokoju. W pewnym momencie chłopiec spotyka tego samego potwora w snach i potem w rzeczywistości. Potwór jest humanoidalny, w...
Cześć, jesteście ostatnia deska ratunku, ponieważ moje rodzeństwo ani rodzice nie wiedza o co mi chodzi.. kojarzę ze za małego mieliśmy na VHS film i tam była jakaś scena ze, roboty czy jakieś inne cyborgi coś robiły na jakimś złomowisku.. czy ktoś kojarzy taki film i jak się nazywa ? Głównie słowa klucz #roboty...
Witam. Poszukuję filmów, w których młoda para (małżeństwo albo dziewczyna z chłopakiem) wyjeżdżają gdzieś na odludzie i zatrzymują się z jakimś domu, a potem zaczynają dziać się niefajne rzeczy.
Tematyka dowolna.
Gatunek też dowolny (tylko nie komedie)
No witam. Otóż za gówniarza - czyli jakieś 11 lat temu - czesto oglądałem na polsacie różne
erotyki. Było ich trochę ale w głowie utkwił mi taki jeden konkretny którego tytułu rzecz jasna
nie pamiętam. Za to - co prawda jak przez mgłę ale jednak - pamiętam fabułę...
Otóż był to film o trzech kobietach...
Siemanko,
Szukam konkretnego filmu o tematyce ataku na placówkę/ambasadę. Inny film niż 13 godzin: Tajna misja w Benghazi czy Jarhead 3 Oblężenie. Jednakże kojarzę akcję podobną do nazwy drugiego filmu. Z dodatku kojarzę że pracownicy ambasady i żołnierze czekali na przylot wsparcia wojsk z innego miasta/kraju czy...
Tylko pamiętam:film miał emisję ok 15 lat temu na TVP 1 -dziewczyna miała wizję chyba w studni zobaczyła czarne ptaki (oznaczało to zły znak)-walka dwóch mężczyzn na koniach(chyba na szable,jeden z nich umiera)
w czterej muszkieterowie na końcu kat ściął głowe milay de winter,szukam wersji jak 20 lat póżniej jej córka szukała winnych tego