Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Witam.
Widziałem film "Latające talerze"
https://www.filmweb.pl/film/Lataj%C4%85ce+talerze-1956-38642
i szukam podobnych filmów, w których występują Obcy w "tradycyjnym" rozumieniu - zbudowane z metalu latające talerze, Kosmici w kombinezonach i hełmach. Mogą być stare dobre science-fiction, mogą być...

Jeszcze mi się przypomniała śmieszna scena, w której kobieta jest do góry nogami (dosłownie stoi na głowie) na łóżku. Mąż pyta ja co robi, a ona odpowiada, że robi tak, żeby łatwiej doszło do zapłodnienia. Mówi wtedy: "Twoi mali przyjaciele łatwiej znajdą drogę do celu" czy coś w ten deseń. Brzmiało to jak humor z...

Tylko pamiętam:film miał emisję ok 15 lat temu na TVP 1 -dziewczyna miała wizję chyba w studni zobaczyła czarne ptaki (oznaczało to zły znak)-walka dwóch mężczyzn na koniach(chyba na szable,jeden z nich umiera)

K

Szukam filmów z bohaterami którzy posiadają moc telekinezy , poruszanie przedmiotów siła woli , otwieranie zamków . Itp.

Siema, szukam tytuł filmu w którym Gościu miał wytatuowanego delfina na bicepsie, i jak go napinał odbijał piłkę
scena może trwała 10 sekund

Szukam filmów z kategorii filmu zemsty.
Poszukuję czegoś podobnego do takich produkcji jak Nędzne psy czy Pogrzebany żywcem. Fajnie by było gdyby film był z lat 70/80/90. Chciałbym zobaczyć co polecacie.

Siema znacie jakiś dramat podobny do szklanej pułapki gdzie zło wygrywa?

Witam. Film znany, zapomniałem tytułu. Pozlepiany z kultowych scen z historii kina, od pobudki...

Oglądałem kazachski dramat historyczny: Myn Bala (Odważny) z roku 2011. W jednej ról wystąpiła tam aktorka, Alija Telebarissowa (Aliya Telebarissova) . Wie ktoś tu może o niej coś bliższego bo bardzo mi się spodobała a w sieci coś o niej ubogo.