Witam wszystkim ostatnio przypomniał mi się film ale niestety nie pamiętam aktorów lecz pamiętam o nim dwa dość konkretne szczegóły. W filmie chodziło z tego co pamietam o aplikacje która generowała zadania/wyzwania które z czasem stawały się coraz groźniejsze/ryzykowne a żeby je zaliczyć trzeba to uwiecznić zdjęciem...
więcej
Pozwoliłem sobie napisać nowy wątek za sprawą reklamy filmu ' Jestem taka piękna' w TV. W tejże zapowiedzi padają słowa:'Film który powinna zobaczyć każda kobieta'. Nie podważam tego ale mam pytanie do was drodzy fani Kina.
'Jaki wg was JEDEN film powinien zobaczyć każdy mężczyzna? '
Jest wiele takich produkcji...
jest jakaś rodzinka jak z serialu familijnego, wszystko supcio, ale to tylko pozory, nie wiem w jakich okolicznościach ale mają uwięzioną w klatce (w warsztacie/garażu/piwnicy) młodą, dosyć dziką kobietę, której niby nie można wypuścić
oczywiście pomaga jej chyba dzieciak tej rodziny, i domyślam się że jest to...
Chłopak młody, Polak, ucieka z domu, żeby spotkać się w Wiedniu z poznaną przez internet osobą. Dociera, sporo przygód po drodze, spotyka się. Ta osoba to śliczny niczym elf chłopak. Spędzają razem cudowne chwile na mieście. Polaka zatrzymuje policja, za ucieczkę z domu i chce odstawić go do kraju.
Oglądałem Emily w Paryzu i czemu ten tytuł jest w 16 plus skoro nie było tam jakichś erotycznych scen
Poszukuję filmu, w którym kobieta kąpie się z dzieckiem w wannie i usypia, przez co dziecko się topi. Po przebudzeniu podrzuca dziecko mężowi do łóżka, a gdy ten się budzi, myśli, że przydusił dziecko ciałem i je przez to zabił. Dziękuję!
Film był z czasów VHS. Pamiętam, że pod tytułem dystrybutor umieścił dopisek "Majstersztyk zbrodni". Policjant w średnim wieku szykuje się do akcji przeciw bandziorom/kartelowi narkotykowemu/jakiemuś psychologia (?), jednak jego partner nawala, dzwoniąc z informacją, że się spóźni. Tymczasem akcja zatrzymania nabiera...
więcej
Witam!
Poszukuję filmu\filmów o meczu futbolu amerykańskiego na Łużnikach w Moskwie.
Mecz ten miał miejsce w latach rządów Gorbaczowa.
Proszę o umieszczenie tu linków do Filmweb'owych stron takich filmów.
Z góry dziękuję
Gunmin Dummledore .