Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Jak w tytule, a konkretniej to:
I tu nie pamiętam tytułu, jakaś część chyba o batmanie, są tam parademony które rozmieszczają po (chyba) po świecie motherboxy, potem batman i inni lecą/lub przedostają się przez jeden z portali parademonów na planetę darksida, wiem że jest film według ZACK SNYDER-a ale ja szukam...

Czy wszystkie części transformersów są powiązane ze sobą? Chodzi o to ze dwie oglądałam bardzo dawno (oczuwiście w ogóle nie pamiętam) i nie chce mi sie ich znowu oglądać,a mam chec reszte części obejrzeć

Ogladam filmy i seriale od kiedy pamietam czyli od przedszkola. Pamietam koniec ery vhs i poczatek dvd i internetu w domach i filmy divix na plytach a potem na dyskach az do dzis.

w 2020 bylem jeszcze w kinie na psy 3 a potem jeszcze kilka razy az doszedlem do wniosku ze w kinie zaszla zmiana ktora jest...

Poszukuję filmu prawdopodobnie z lat 2003-2000 o dziewczynie, która w opuszczonym sierocińcu ukrywała swoją ciąże i słyszała głosy innych dzieci

To był film w typie filmów detektywistycznych i kryminalnych, trochę mi się kojarzy z klimatem filmu "Jak ukraść milion dolarów" z Audrey Hepburn oraz Peterem O'Toole'em. W filmie przeze mnie poszukiwanym również chyba była para głównych bohaterów - kobieta i mężczyzna. Samochód z głównym bohaterem jechał drogą przez...

więcej

filmu Dobry opiekun lub serialu Pielęgniarka

Ile macie ocenionych filmów na filmwebie, I jaka średnia ocen?
Ja 413 filmów, średnia 7.2

Hej,
Szukam filmu o chłopcu, który okazał się czymś w rodzaju demona/osoby o nadnaturalnych umiejętnościach. W połowie filmu jego rodzice orientują się, że jest niebezpieczny i próbują go zabić, a pod koniec to on już praktycznie lata i strzela laserami. Wiem, że był tam motyw wyjazdu ojca z synem na samotną...

??

Witam
dotarłem do informacji ,że jeden z odcinków serii nie wszedł do EU.
Czy znacie jakieś miejsce gdzie można to zobaczyć ?

Jan