Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Szukam filmow, w korych wiekszosc akcji dzieje sie na statku, cos w stylu
"Rejs"
"Smierc na Nilu"
"Noz w wodzie"

Hej
Bardzo was proszę, szukam tego filmu już bardzo długo.
To krótki metraż może na YT, może na vimeo przedstawiający zabójstwo kochanka żony w wierzowcu. Cały film opierał się na powtarzaniu cały czas tej samej sceny, ubogacając ją o więcej szczegółów.
Od ultra detali aż do całego całości.
Podeślijcie link jeśli...

więcej

Akcja dzieje sie w Australii w czasach drugiej wojny swiatowej. Na ranczu zyje sobie spora rodzina, a wraz z nia starsza kobieta, ktora z tego co pamietam oszukuje, ze nalezy do rodziny.

W tym poście możemy wskazywać swoje osobiste top 10 najprzystojniejszych aktorów z całego świata w różnych przedziałach czasowych. Głosowanie przebiega w sposób charakterystyczny dla konkursu Eurowizji - aktorzy na miejscach 10-3 otrzymują kolejno od 1 do 8 punktów, z kolei zdobywca drugiego miejsca otrzymuje 10...

Witam, szukam tytułu filmu z lat 80/90, japońskiej produkcji - opowiadającej o rodzinie kaskaderów samochodowych, niestety bardzo mało pamiętam ten film, jedynie coś kojarzę że pod koniec przygotowali się do odegrania dużej sceny, bodajże z przeskoczeniem autem przez jakiś most w mieście (wiem że też był podobny film...

więcej

Witam, szukam tytułu filmu z lat 90/00, francuskiej produkcji - opowiadającej o mężczyźnie który jest wynikiem eksperymentu i jego cała skóra jest z kawałków różnych skór, różnych ludzi, chyba miał też dzięki temu wspomnienia tych ludzi, na początku ucieka z tego laboratorium i chyba odnajduje rodziny tych dawców. Pod...

więcej

Film opowiadał historię małżeństwa, które spędza weekend za miastem. Zostają zaatakowani przez naturę

Hej. Poszukuję filmu który obejrzałam lata temu o mężczyźnie który przez przypadek podając się za kogoś innego zagrał w rosyjską ruletkę i zginął. Czy ktoś może mi pomóc.

W sumie chodzi mi tylko o dodanie 100.000 -ego komentarza.

Witam. Tak jak w tytule, nie pamiętam czy to był serial czy film, ale bardziej obstawiał bym serial, który oglądałem w TV. Niestety nie pamiętam na jakim kanale, ale coś mi się kojarzy że to była produkcja bardziej dla młodzieży, więc raczej jakiś kanał młodzieżowy.

Podaję kilka scen które utkwiły mi w...