Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Szukam filmu. Nie pamiętam początku. Film był o dzieciach w czasie wakacji. Był tam bardzo otyły chłopak, który mieszkał w przyczepie kempingowej i dzieciaki się z niego śmiały. Na koniec lata ochcili go w jeziorze. Lata 80te.

Witam. Czy polecilibyście jakieś filmy (thrillery/horrory), w których młodzi ludzie niechcący kogoś zabijają, a potem próbują to zatuszować? Przykłady:
"Koszmar minionego lata"
"Kaliber" (2018)
"Ofiara sumienia:" (2015)
"Ty będziesz następna" (2009)

Dwie pary jadące kempingiem, jedną kobietę w ciąży kosmici porwali ją i wyciągneli płód
Więcej nie pamiętam a interesuje mnie co to był za film.

Dzień dobry forumowicze,
szukam w głowie tytułu wojennego filmu. Mam przed oczami scenę, gdzie młody żołnierz wraz z oficerem w jednej z kamienic w mieście napotykają matkę z córką, jedzą u nich, po czym córka wpada w oko młodemu żołnierzowi ze wzajemnością. Jakiś czas potem zjawiają się inni żołnierze i wynika...

Szukam filmu gdzie bodajże (blondyn) facet chcąc ratować dziewczynę od gwałtu (akcja chyba dzieje się w magazynie) niestety zostaje wrobiony w próbę gwałtu i jej zabójstwo. Po czym trafia do więzienia na wyspie. Film z lat 80/90 jakoś, ktoś coś? :)

Poszukuje filmu gdzie dwóch braci (jeden taki głupszy, chyba na coś chory) porywają w lesie nastolatków (? nie pamiętam dokładnie) albo dorosłych ludzi

Szukam filmu, z tego co pamiętam akcja rozgrywała się w takim ala akademiku. Facet został poproszony lub zmuszony żeby pilnował młodzieży. Była tam na pewno scena gdzie młodzież robiła akcje uświadamiająca o bezpiecznym stosunku płciowym i przypięli prezerwatywy do tablicy na pinezki, by nikt nie zaszedł w ciążę....

Szukam filmu, w którym dziewczyna dostała psa. Z tego co pamiętam to uczyła ona go różnych sztuczek, by brać z nim udział w pokazach psów. Na początku nie dogadywali się i pies robił jej na złość. Jednak z czasem zaczęli współpracować. Chyba razem występowali na pokazach, ona tam tańczyła.

I w sumie tyle :) znany film, znany aktor. Nie wiem o czym bo ktoś mi polecił i nic nie pamiętam, nawet tego kto polecił xd

Widziałem tylko urywek, była jakaś grupa osób na łodzi czy jachcie nurkowali na otwartym morzu lub oceanie, wydobywali jakieś rzeczy z dna wiem ze wydobyli jakiś sztylet poznije jakiś głaz czy kamień i jeden z nich trafił pod wodą na zatopiony samolot, film nowy krystaliczna woda ładne widoki, pomoże ktoś ? Film...