Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Szukam bajki w której była rodzina różowych stworków mieszkających na własnej planecie. Pamiętam że na jeszcze innej planecie ze złomu mieszkał robot. W bajce nie było słów.

Oglądałem dawno temu taki film z lat chyba 80. Mężczyzna był skonfliktowany z żoną, aż któregoś dnia wziął strzelbę i chciał ją zabić. Przypadkiem usłyszał jednak kazanie w telewizji o miłości bliźniego i stał się cud - zmienił się z tyrana w dobrego człowieka, zachęcającego innych, by poszli jego śladem.

Ok 2000 roku oglądałam film o mężczyźnie, który chorował na gigantyzm i zmarł na serce (pamiętam, że chyba jego serce było zbyt duże i ciągle rosło). W filmie jest wątek miłosny. Olbrzym zakochuje się z wzajemnością. Kobieta zakochuje się w nim, gdyż jest on bardzo dobrym człowiekiem.

i to od kilku dni! naprawcie to!!! nie mozna sprawdzic co jest w tv!

Wasze ulubione, najmocniejsze dokumenty i true crime story?
Oglądałam "Procesy w sprawie GAbriela Fernandeza", "Morderstwo po amerykańsku-zwyczajna Rodzina", wszelkie możliwe seriale i taśmy seryjnych morderców,a także Jimmy Saville - brytyjski koszmar i mój "ulubiony" "Kocham Cię teraz umieraj".

Pamiętam tylko na jedną scenę, która dzieje się chyba w gabinecie... Ktoś zabija faceta wbijając mu długopis w ucho. Kojarzy ktoś tytuł filmu?

Cześć szukam filmu z gatunku horror/thiller. Pamiętam, że opowiadał on o turystach, którzy zostali złapani przez osoby mieszkające w starym domu, który otoczony jest czerwonym proszkiem, a w okach na zasłonach widnieją czerwone znaki. Osoby te były przetrzymywane w kontenerze jako posiłek dla stwora(chyba coś w stylu...

więcej

Szukam amerykańskiego filmu z początku lat 2000-ych, prawdopodobnie wyprodukowanego w 2000, 2001 lub 2002 roku o żydowskiej parze studentów, którzy zakochują się w sobie i protestują chyba przeciwko wojnie w Wietnamie bo akcja dzieje się w końcu lat 60-ych.

dobre komedie, raz raz :P Głupie, obleśne, dziwne i romantyczne odpadają :P
Będę wdzięczna ;)

Chcę znaleźć film animowany w którym były dwie nacje. Jedni ludzie ze skrzydłami, a drudzy bez. U tych ze skrzydłami jedna kobieta chyba się dopuściła jakiegoś morderstwa rodziny królewskiej (nie calej) i za to jej obcieli skrzydła. A druga nacja ludzi bez skrzydeł co potrafili ruszać takimi kamykami siłą umysłu. Był...

więcej