Film, w którym jest następująca scena:
trzech, czterech przemytników w podwójnym pokoju hotelowym dokonuje jakiejś transakcji/ustaleń co do akcji, kiedy wchodzi policjant, zaczyna ich przeszukiwać, czy nie mają broni.
Główny bohater wyciąga pistolet gdzieś zza kanapy/z walizki i bez wahania zabija policjanta i...
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSezCwj-2OZgrnPglRfPsRJDcj5XzcRYmD4HIq_t AtUbAQJWsw/viewform?usp=sf_link
Inny niż Piraci z Karaibów? Może być poprawny historycznie, może być bardziej fantasy, nie ważne, byle było o piratach.
Witam
Zaczęliśmy, z żoną ogladać serial zdaje się, że na Disney + ale już zwątpiłem bo nie ma go w "oglądaj dalej" i nie potrafie go znaleźć. Niestety nie pamiętam tytułu.
Serial był chyba hiszpański.
Zaczyna się jak dwie policjantki jadą na miejsce zbrodni gdzie znajdują fragmeny ciał. Okazuje się, że "sprawca"...
Co myślicie, żeby była opcja filtra "posegregowane wg platformy VOD" w liście filmów "chcę obejrzeć"? Wtedy można by sprawdzić, co akurat jest na danej platformie, jaką się posiada, bo czasem ciężko tego doszukać. Algorytmy platform nie zawsze pokazują wszystko - to byłaby bardzo wartościowa opcja na Filmwebie. Ja bym...
więcejAkcja filmu rozgrywa się w Japonii. Młody policjant bierze udział w nielegalnych wyścigach. Podczas jednego z pościgów trafia na kierowcę/przestępcę, który ucieka przed nim w wąskich drogach tokyo. Okazuje się, że jeden z starszych kolegów policjantów ścigał tego przestępce lata temu i pokazuje młodemu adeptowi...
Witam,
Szukam filmu, którego akcja rozgrywa się w Ameryce lat '30 lub '50. Zaczyna się od sceny, w której młoda kobieta na koniu nieomal zderza się z samochodem dziedzica małomiasteczkowej fortuny. Młodzi wpadają sobie w oko i szybko zostają parą. Jedynie miejscowa stara panna usilnie próbuje zaszkodzić związkowi,...