Witam. Tak jak w tytule, nie pamiętam czy to był serial czy film, ale bardziej obstawiał bym serial, który oglądałem w TV. Niestety nie pamiętam na jakim kanale, ale coś mi się kojarzy że to była produkcja bardziej dla młodzieży, więc raczej jakiś kanał młodzieżowy.
Podaję kilka scen które utkwiły mi w...
Jak w tytule, a konkretniej to:
I tu nie pamiętam tytułu, jakaś część chyba o batmanie, są tam parademony które rozmieszczają po (chyba) po świecie motherboxy, potem batman i inni lecą/lub przedostają się przez jeden z portali parademonów na planetę darksida, wiem że jest film według ZACK SNYDER-a ale ja szukam...
Czy wszystkie części transformersów są powiązane ze sobą? Chodzi o to ze dwie oglądałam bardzo dawno (oczuwiście w ogóle nie pamiętam) i nie chce mi sie ich znowu oglądać,a mam chec reszte części obejrzeć
Ogladam filmy i seriale od kiedy pamietam czyli od przedszkola. Pamietam koniec ery vhs i poczatek dvd i internetu w domach i filmy divix na plytach a potem na dyskach az do dzis.
w 2020 bylem jeszcze w kinie na psy 3 a potem jeszcze kilka razy az doszedlem do wniosku ze w kinie zaszla zmiana ktora jest...
Poszukuję filmu prawdopodobnie z lat 2003-2000 o dziewczynie, która w opuszczonym sierocińcu ukrywała swoją ciąże i słyszała głosy innych dzieci
To był film w typie filmów detektywistycznych i kryminalnych, trochę mi się kojarzy z klimatem filmu "Jak ukraść milion dolarów" z Audrey Hepburn oraz Peterem O'Toole'em. W filmie przeze mnie poszukiwanym również chyba była para głównych bohaterów - kobieta i mężczyzna. Samochód z głównym bohaterem jechał drogą przez...
więcej
Hej,
Szukam filmu o chłopcu, który okazał się czymś w rodzaju demona/osoby o nadnaturalnych umiejętnościach. W połowie filmu jego rodzice orientują się, że jest niebezpieczny i próbują go zabić, a pod koniec to on już praktycznie lata i strzela laserami. Wiem, że był tam motyw wyjazdu ojca z synem na samotną...