Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Cześć. Zna ktoś film z lat 70-90, temat przewodni przewóz nitrogliceryny lub trotylu? Nie pamiętam czy chodziło o to, że zepsuła się ciężarówka, która to przewoziła i nie mogła zachamować, czy ciężarówka z tym wybuchła i coś się tam działo. Ale chyba ta pierwsza opcja to była. Kierowca możliwe, że nie wiedział co...

Szukam tytułu filmu. Raczej thriller. Wielka kobieta z billboardu reklamująca picie mleka pewnego wieczoru ożywa. Facet jest nią zuroczony.

Cześć. Szukam tytułu filmu, którego nie widziałem w całości, ale pamiętam jedną scenę, która szczególnie zapadła mi w pamięć. Ponieważ było to już jakiś czas temu, mogę się mylić co do szczegółów. Otóż pamiętam, że w scenie tej we wnętrzu domu była chyba jakaś impreza. Do środka wszedł młody gość z karabinem...

Proszę o pomoc, bo nie daje mi to spokoju.
Pamiętam tylko scenę, gdy zatrzymuje się pociąg i ktoś z niego zobaczył na torze obok pociąg/ wagon z zamarzniętymi dziećmi.
I jakiś ruski żołnierz rozkazał szybko zamknąć...
Dzisiaj o tym przeczytałam i mi się ta scena...

Co jest z logowaniem? Na forum mogę się zalogować, ale nie można oceniać, jakaś blokada czy co?

Jaki film polecacie na Dzień Dziecka ? Tylko dla dzieci trochę podrośniętych. i trochę (Np o marne 40 lat ) starszych ?

Właśnie dzisiaj MM miałaby 97 urodziny, a ja ostatnio zastanawiałam się, kto najbardziej pasowałby żeby ją zagrać. Wydaje mi się, że dotychczasowe filmy nie miały tak bardzo podobnych aktorek do Marilyn. Może macie jakieś propozycje, która aktorka (nie koniecznie taka znana jak Scarlett Johanson, albo Jennifer Lopez)...

więcej

pamiętam tylko,że młoda dziewczyna zepchneła ze schodów inna dziewczyne,która była na wózku inwalidzkim

Pamiętam tylko dwie sceny tj. dwoje chłopców ukrywało na plaży w U.S.A Rosyjskiego marynarza o imieniu Misha i marynarz ten śpiewał pijany piosenkę z butelką wódki w ręku, później tych dwoje chłopców chciało odpłynąć na Kubę.
Film sensacyjny z lat 80-tych lub 90-tych.
Wydawało mi się że tego marynarza grał Michael...

więcej

Poszukuję totalnie chorych... głupich komedii opowiadających o nim konkretnym... czymś zwariowanym itp:) pomóżcie:D