jak byłem mały ogladałem cos w stylu anime gdzie były zmodyfikowane samochody pamietam ze w ktoryms odcinku byl jakis wyscig pod woda lub cos w tym stylu prosze o pomoc :))
Szukam filmu o tematyce: duch księdza.
Fabuła: Młoda lekarka dowiaduje się o dziwnej chorobie skóry. Jeden z ordynatorów dostał takowej wysypki i szybko zmarł. Nie potrafią znaleźć przyczyny. Jakaś kobieta w szpitalu mówi, że to oddech umarłego ich zaatakował.
Kobieta zauważa podobną wysypkę na skórze swojej 10-12...
Prawdopodobnie z lat 70.
Pierwsze myślałem że to "Pijany mistrz" a potem "Wąż w cieniu orła" ale to nie te.
Ale utrzymany w podobnej konwencji jak w.w.
Chodzi w nim o konflikt 2 szkół Kung fu. Najbardziej pamiętam motyw jak gościu po kopniaku w krocze, wariuje, i zdaje mi się że po ponownym znowu wraca do...
Cześć. Nie mogę sobie przypomnieć tytułu serialu, w którym jeden z odcinków które zapamiętałam był o chłopaku o imieniu Daniel, którego (jak dobrze pamiętam) prześladował duch brata, który się nie narodził i mówił na niego Daniel 2. Pomagała mu jakaś kobieta, którą o pomoc poprosiła matka chłopaka. Pamiętam też scenę,...
więcej
Tytuł cos w stylu "the beat" "rythm".
Autystyczny ( ?) chłopak jest w "normalnym" liceum w klasie z dzieciakami a la z młodych gniewnych. pamiętam że oni wszyscy zaczęli się z nim zadawać i ich fascynował . I tyle xd leciało to lata temu na Polsacie wieczorem jak jeszcze puszczali wtedy takie fsjne filmy dla...
Wdowa po zabiciu męża odkrywa że planował na swojej farmie wybudować stacje kolejową znajduje jakies projekt , walczy z opryszkami i pomaga jej 2 gostków. Film na dzikim zachodzie
Szukam filmu w którym była jakaś rodzina która uciekała przed mordercami nad jakimś jeziorem mordercy dopadli ich w domu dwupiętrowym włączyła się jakaś śmieszna piosenka przy której ich próbowali zabić pod koniec ojciec chyba ich uciekał łódką małą motorówką przez jezioro koniec filmu To była jakaś masakra na ulicy...
więcej
Hej, nie pamiętam tytułu filmu w którym chłopak w wieku 17-nastu lat zaczął handlować narkotykami, później zwerbowała go Policja.
Edit: Już znalazłem, tytuł to "White Boy Rick"
Elo, którą platforme polecacie do oglądania starych filmów (przedwojennych) zarówno polskich jak i zagranicznych?
Poszukuje filmu....Taka typowa obyczajówka. Akcja dzieje się gdzieś tak w latach 60. może 70. I film tez może być z tych lat.
Główna bohaterka jest znudzoną życiem tzw "gospodynią domowa", żyjącą z mężem takim gogusiem, co to wiecie, a to dobrej polędwiczki by sobie zjadł, a to by do ekskluzywnej restauracji se...