Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Chciałabym gorąco zachęcić wszystkich kinomaniaków do udziału w moim badaniu magisterskim z zakresu psychologii, związanym z tematyką kryminalną w mediach.
Ankieta powinna zabrać Wam maksymalnie 15 minut.
Będę ogromnie wdzięczna za pomoc i poświęcony czas! Mam nadzieję, że każdy znajdzie tam dla siebie coś...

Jestem po "Odwalcie sie od kotów", które mnie zmiażdzylo ."Amerykanska zbrodnia-zwyczajna rodzina rownież byla nieza. Coś w ten deseń? :)

Filmy Polańskiego i Kubricka oglądałam.
Moje ulubione horrory to Saint Maud, Midsommer w biały dzień, Wiedzma-bajkka dla doroslych z nowej anglii, Stramge circusi Joker. Proszę podzielcie się swoimi typami/ Szukam horroru, w którymclue będzie psycholoigzne nękanie widza. Z góry dziękuję :)

Jesteś fanem star wars, dobrze się bawisz oglądając obi wana, 6,7 odcinki księgi boby fetta, czy inną zemste sithów, na rottentomatoes wszystko ma sążne 80-90% po czym oglądasz stelmacha, napisy końcowe, ponarzekajmy o filmach, czy innych sfilmowanych i powiedzą ci że to najgorsze gówna, prequele SW ssą po całości, a...

więcej

Czesc!

Ostatnio przed oczami przelecial mi tytuł filmu, ktory jest chyba dostępny do obejrzenia na amazonie. Na plakacie filmu było kilku nastolatków odwroconych tylem. Nie jestem w 100% pewny, lecz dalo sie odczuc apokaliptyczny klimat, widoczna byla mgla i tlo bylo ciemne. Film ma chyba kilka czesci i jest...

Witam. Szukam filmu o kobiecie ktora zjadala dzieci. Pamietam ze wyrwano jej zeby zeby nie mogla zabijac. Zeby ukryto lecz je odnalazla. Film konczy sie scena w ktorej kobieta chyba dociera do domu dziecka wraz ze swoimi zebami. Film wydaje mi sie pochodzi z lat 2000-2010. Pozdrawiam.

Pamiętam tylko jedną scenę z tego filmu. Była zima, jeńcy pracowali w śniegu przy rąbaniu drzewa siekierami. Jeden z jeńców postanowił uciec, wdrapał się na stertę obrobionych pni, ale tak niefortunnie, że kłody się stoczyły i przygniotły mu nogę i on tę nogę sobie odrąbał, żeby móc uciec.

Być może był to film,...

Głównym bohaterem jest ojciec i mąż który dowiaduje się od swojego lekarza ze jest chory i zostało mu kilka miesięcy życia. Utrzymuje ta informacje w tajemnicy przed rodzina i postanawia ze cały czas jaki mu został przeznaczy na zapewnienie swojej rodzinie szczęśliwego życia po jego śmierci. Wymyśla różne sposoby aby...

więcej

Jak dodać nowy wątek na forum filmu?

Witam. Czy moglibyście podrzucić tytuły filmów, w których głównymi bohaterami są dwie pary młodych ludzi, jak np. "Lokum" (2020), "2 Hearts" (2020).
Gatunek filmu dowolny, temat dowolny.
Poprosiłbym o jak najwięcej propozycji.