Która zginęła jako pierwsza w filmie Jason X, w laboratorium ją zabił zamrażając i roztrzaskując jej twarz. Taka ładna blondynka.
Szukam podobnego filmu do Inwazja porywczych ciał. Fabuła rozgrywałą sięw małym amerykańskim miasteczku które nagle odcieło od świata a kosmicie zaczeli podmieniać ciała. Pojawili się chyba jako czarny pył i okazało się że miasteczko było zaatakowane jako ostatnie. Film jest chyba luźnym nawiązaniem do tego klasyka i...
więcejo opiekunce dod zieci,bylo dwoje dzieci,opiekunka chciala odebrac je matce,ta matka trafila na wozek inwalidzki jak spadla ze schodow
Poszukuję filmu (chociaż tu tez mam wątpliwości, raczej nie był to serial). Pamiętam jedynie scenę rozmowy więźnia z kobietą, która pyta się go czy go tam dobrze karmią. On odpowiada, że jadł pajdę niczego posmarowaną grubą warstwą powietrza (czy coś takiego, może na odwrót) . Zagadka dla koneserów . Film na pewno nie...
więcej
Nie pamiętam tytułu kojarzę tylko jedną scenę jak ścinają głowę bodajże piratowi a on po ścięciu wstał i odszedł bez głowy kawałek. I chyba jeszcze przy ścięciu odpadł naszyjnik który podniósł jakiś dzieciak. Film widziałem kiedyś przelatując po kanałach i to chyba była końcowa scena filmu.
Otóż od dłuższego czasu nie daje mi to spokoju i chyba raczej nie predko da...
na początku jakiego filmu był taki cytat:
" Kiedy spoglądasz w otchłań ona również patrzy na Ciebie" ???
Prosze o pomoc wszystkich maniaków filmowych z góry dziekuje...
Szukam filmu, który oglądałem kiedyś i nie pamiętam jego tytułu:
- Film powstał pomiędzy rokiem 2007-2017
- Film ukazuje "ekranizację" książki pisarza (który jest głównym bohaterem)
- Na końcu filmu okazuje się, że losy głównego bohatera książki były losami bohatera filmu (pisarza), co zmienia całkowicie odbiór...