Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Horror

film a raczej to był odcinek serialu chyba serialu niemieckiego (odcinki niepowiązane ze sobą) dwoje nastolatków urządziło srzrelanine w jakiejś burgerowni i popełniło na końcu samobójstwo na końcu filmu leciał utwór Joan Osborne - One Of Us niestety na wiki nie ma tego filmu wymienionego w historii utworu

Szukam polskiego filmu, który zaczyna się w szpitalu psychiatrycznym, potem jest scena z niemowlęciem na skale.

Szukam filmu, oglądałam go na Cda, nie pamiętam o co chodziło w całym filmie, ale na końcu matka z córką jadą samochodem, zatrzymują się na pustym parkingu, córka idzie sikać w krzaki, w tym momencie mężczyzna chyba siekierą zabija matkę przez szybę auta, a potem atakuje córkę, było to bardzo zaskakujące zakończenie na...

więcej

Witam,

Widziałem krótką zajawkę która mnie bardzo zaintrygowała. Będzie bardzo ogólnikowo. Film chyba z gatunku SF. Jakaś para albo ktoś odkrywa że chmura na horyzoncie się nie rusza. Jest cały czas taka sama? Nie wiem zapamiętałem tylko... może ktoś podrzuci tytuł.

Może być z lat 2005-2015 chyba USA, jakaś dziewczyna wynajmuje w starym domu u jakieś starszej pani pokój. Od jakiegoś czasu słyszy jakieś chrobotanie za ścianą, pamiętam tyle, że za ścianą jest jakiś schron ktoś tam przebywa, jest ktoś uwięziony, a komunikuje się z tą osobą poprzez drgania wody nalanej w umywalce....

Hej, szukam napisów po polsku do tego filmu albo jeśli ktoś wie gdzie można ten film pooglądać po polsku ,

Głosowanie przebiega w sposób charakterystyczny dla konkursu Eurowizji - z wszystkich filmów znajdujących się w top 500 Filmwebu wybieramy swoje osobiste top 10, przy czym filmy na miejscach od 10 do 3 otrzymują kolejno od 1 do 8 punktów, z kolei film na drugim miejscu nagradzamy 10 punktami, a zwycięzca otrzymuje 12...

więcej

w którym Bruce dzwiga rikszę z pasażerem, zajada się jaszczurką z grilla, i załatwia na końcu grubego Japończyka latającym mieczem to film "Wściekłe pięści"?

Film zagraniczny, widziałem go pobieżnie w połowie lat 90.
Bohaterem jest nastoletni syn i jego matka, która w jednej scenie robi spontaniczny striptiz dla kolegów syna, którzy goszczą u nich w domu. Są totalnie zaskoczeni ale tez bardzo podnieceni na widok atrakcyjnej matki kolegi. Syn natomiast jest całą sytuacją...

więcej