szukam filmu o wykorzystanej dziewczynie przez kolegow z druzyny amerykanskiej ona na koncu sie podpala prosze o pomoc
Szukam filmu gdzie matka z córką wracaja na wioske do rodzinnego domu pozniej widza chyba wlamywaczy a okazuje sie ze mieli zwidy i chyba to matka chciala zabic córke tytul filmu jest jednego słowa prosze o pomoc
Cześć
Kiedyś oglądałem familijny film SF, lecz nie pamiętam tytułu. Pewna rodzina naukowców podróżowała statkiem kosmicznym i wpadła bodajże w czarną dziurę. Mieli różne przygody jednak to co było charakterystyczne, to to że na końcu rodzina została uratowana przez obcego mężczyznę, który okazał się być starszą...
Witam. Dzisiaj usłyszałem o horrorze, w którym rodzina wprowadza sie do starego domu i znajduje gramofon, ktory odlicza od 1 do 10 badz od 10 do 1 i ma to zwiazek ze schodami w piwnicy. Padaja korki i mama przez telefon mowi malej dziewczynce zeby zeszla do piwnicy i je wlaczyla. Schody maja 10 stopni a dziewczyna...
i spotkał tam tubylca, który wyglądał jak jakiś reptilianin (coś jak Reptile z gry Mortal Kombat). Ten tubylec nauczył się angielskiego przez osłuchanie i był przyjaźnie nastawiony. Obcy był chyba w ciąży. Planeta przypominała Marsa, czerwona, piaszczysta, górzysta. Myślę, że dość proste. Halp :)
Chyba z gatunku kryminał, może przygodowy. Prod. USA albo GB
Możliwe że z lat 60
Opowiada o odnalezionej kobiecie, która csię wychowywała chyba w dżungli. Możliwe że była zaginioną córka jakichś bogaczy, bo chyba wątek kryminalny opierała się na tym że ona była spadkobiercą więc ktoś wrabia ja w morderstwo.
Co...
Film chyba z lat 80-tych. Kiedyś emitowany w tv o porwaniu matki z córką przez kilku facetów, matka musiała sie przed nimi rozbierać.
Rok czy dwa temu natknąłem się na thriller typu "Gra" Finchera. Podobny motyw, jakiś wkręt urodzinowy zdaje się. Motyw zasadzki w więzieniu, jakaś akcja z mafią. Ktoś ? cos?